NehirVolkan Hep_mi_uykusuz 8 yaşında ki zar zor uyudu kızım maşallah hiç sevmiyo uyukuyu ne yapsam olmuyo valla oğlum böyle değildi kızım bebekken yoruyor ama oğlum bebekken yormadı büyüdü yordu 😁
Mahbuss Hep_mi_uykusuz benim kızımda 15 aylık aynisi doğduğundan beri uykusundan çekiyorum bir gram düzelme yok daha da berbatlasiyor Ne gündüz ne gece Bak saat kaç hala ayaktayız Yıprandım çöktüm iyice😭
ftsdmrhn Akşam 5-6 arası uyumasına asla izin verme canım. O kadar geç uyuduğu için bu saatlere kalıyor gece uykusu. Sabah en geç 8 de uyandır. 12-1 arası uyutmaua çalış.
CankizimRavzam Hep_mi_uykusuz Benim kiziminda epey bir bozuldu uykusu sabah 5 de yatıyor bugün ilk defa erken uyudu dedim geri uyandı canları sağolsun 💕
Hep_mi_uykusuz ftsdmrhn Cidsden sagolun 3 de uyuttum zorla 6 da uyandi simdi yine uyudu bu bile benim icin cok buyuk gelişme sabah daha erken kaldircam nasip olursa
ftsdmrhn Hep_mi_uykusuz rica ederim ama anlamadım öğleden sonra 3 temi uyudu, hani düzen oluşturmanız açısından yardimcj olmak adına soruyorum.