Elif_mira20 Kızlar merhaba kızım 4i ay 8 günlük bugün bu damlayı verdiler içeriğini yan etkileini hiç bilmiyorum sizler bunu mu kullanıyorsunuz yada bunu kullanmalı mıyım bilemedim kabızlık felan yapıyor denişler ama kullanıp memenun olmayan var mı acabq
Poypoy22 Elif_mira20 Bize hic yan etki yapmadi ama dislerimizi erken cikardik 4 bucuk aylikken. Suan 9 aylik olduk ve dislerine leke yaptigini farkettim biraktim ocean microfer damla kullaniyoruz.
Elif_mira20 Hulyaaa yaaaa vermedim yorumlardan korktum aslında o markayı kullanıyormuş herkes hemennhemen peki o nasıl kabızlık felan yaptı mı içeriği temiz diye duydum pnun
Hulyaaa Elif_mira20 hayr asla temiz değil paraben var bı kere içinde. Ben iki gin dsnsdim cocuk mahvoldu kaka yaparken ağlama krizine giriyordu resmen . Ocean a geçtik rahatladık
Elif_mira20 Hulyaaa d vitamini kullanıyoruz yine sağlık ocağının verdiği ve 4 gündğr yine ağlayarak yapıyor oda yapıyor olabilir mi
Hulyaaa Elif_mira20 tabiki sağlık ocağınin verdiği hicbsey iyi değil ki. Ben d vitaminini de ocean kullanıyorum.
Burculicee Elif_mira20 ben aldığım giibi çöpe attım içeriği temiz değil diye hemşirede dişi çıkarsa dişlerine değdirmeden ver dedi madem zararlı neden kullandırıyorsunuz doktorumuz kan tahlili yaptı ne zaman uygun görürse o zaman kullanmaya başlayacağız başka bir damlayı tabiki