Esra99 Mrb arkadaslar, kizim 6ayini doldurcak insallah. Nezaman kac aylikken Küpe taktırdınız ve nerde. ?
QueenMommm Esra99 benim kızım 5 aylık ama bence kendi istediği zaman yaptırılmalı diye düşünüyorum görüyorum internette ağlıyorlar 🥺
Vera1810 Esra99 29 aylık deldirmedim kendım de küpe takı sevmem o yüzden kendı kararına bıraktım büyüyünce isterse yaptırır
gamzeli34 Esra99 benimki de bugün 6 aylık oldu hayatta kulağını deldirmem küpede takmam büyüyünce kendi isteyince taksın görüşündeyim herkesin görüşü ama o küpeyi asılıp kulağını da yırtabilir
Rabiasya21 21 gün sonra 1 yaşına girecek deldirmeyi düşünmüyorum. Zamanı gelince kendi isterse deldiririm şuan deldirsem anlamaz etmez ne gerek var.
Derinsu34 Esra99 kızım 8 aylık o kadar güzel hediye küpeleri var ki. Hatta benim 1 yaşında taktığım küpeler bile duruyor. Ama şuan çok sıkıntılı. Sürekli kulağını çekip duruyor. Bu fikre şimdi çok uzağız 😐
Gly_87 Esra99 kizim 13 aylik,kulagini deldirmycem,ilerde kendi ne zaman isterse o zaman deldirriz,bu yaslarda begenmiyorum zaten
Mbebeh Esra99 Aklı ermeden taktirmam heralde ya tutar çeker diye korkuyorum diğer ikisine de akılları erip kendileri istediklerinde taktirmistim 😊
Sedanindenizi Esra99 9 aylik kupe hic aklima gelmedi buyuyup akli erip takmak istedigi zaman gider deldiririz.
Tugceonrdml_ Esra99 7 aylıkken kuyumcuda deldirdim 5 dakika ağladı doktorumuzda bu aylar acı hissini bilmezler dediği için deldirdim kulak memesi bu aylarda daha yumuşak oluyormuş diye suan 1 yasına giricek koparma çekme vs hiç böyle bir durum ile karşılaşmadık
Minikmucizemmmmmm Bende cok deldirmek istiyorum 14 aylık oldu fakat kulagını cekermi diye şüphede kalıyorum