Doga0812 Brcklc bence değişme bende sizin gibiyim fakat rahatsız olur ise ağlar zaten 1 kere kaka bekletmeyle pişik olmaz bence
Merveensarelisa Brcklc bişey olmaz uyurken her bebek yapıyor krem sürersin uykusunu bölmek sağlıklı değil
Brcklc Merveensarelisa bakalım az daha beklicem uyucagi tutdu çocuğumun başka zaman uyumazki bende yatayim
Brcklc Doga0812 olsada napim artık inşallah olmaz ama korkmasından iyidir ilkdefa böyle güzel güzel uyudu
Tuba11 Brcklc Bebeğim doğduğundan beridir geceleri hiç alt değişmedim o ağlamadiğı sürece. Gece uyumadan değiştiriyorum bide sabah 6 gibi.
asli87 Ya bence hemen alın pişik daha kötü düşünsenize siz kendinizi çocuğunuzun yerine koyun pişik ne kadar kötü bir şey bir kereden bir şey olmaz demeyin ben bi yarım saat farketmemişim ne kadar kötü olmuştu poposu
asli87 Brcklc karışacak bir şey yok ki almamanız hata bence yazık gerçekten pişikten çekmiş biri olarak söylüyorum çok kötü oluyor alın uyanmaz Korkmaz merak etmeyin
yusuff_ Brcklc uyanmaz temizleyin sicak suyla yikayn temizleme mendilini soguk soguk degmesin bisey olmaz
baloglusss Brcklc kaka pişik yapar biraz daha bekleyin uyanmazsa değiştirin bence sonra canı yanacak yavrunun yazık. Ben kakayı asla bekletmem, uyutursunuz tekrar
Haticedgn Brcklc Bi kere bölmiyim uykusuna dedim günlerce pişiğiyle uğraştım loş ışıkta sakin sakin temizleyin yoksa yavrucağın canı yanar pişikten
Rabiasya21 Brcklc Sıcak sıcak iyi gelmiştir ondan uyuyodur yoksa rahatsız olsa uyanir ağlardı 😂 ilk uyandığında hemen değiştir bence