Selenuyar 33,5 - 37,5 haftası atağında olan var mı acaba nasıl geçiyor bizim bugün 1. Günümüz çok mız mız
Seyyid_Ali_2021 Selenuyar 8.ay atağı sanırım bu hafta aralığı öyle ise geçmiş olsun biz bugün itibariyle bitirdik.🙅🏻♀️
Slm1122 Selenuyar ah bilsem bide üstten aynı anda iki diş patlattı halim yaman 😂güldüme bakma heryerim ağrıyor sıfır enerji
Slm1122 Seyyid_Ali_2021 bitti mi peki şuan canım ne kadar sürdü ay bide üstten aynı anda iki diş patlattı maşALLAH onun etkisiyle heralde perişan oldum😂
Seyyid_Ali_2021 Slm1122 9.aydan gün alamasıyla yani 8ay22 günlük olamasıyla bitti ve 28gün süren güleç atağı geldi bu ay hep mutluymuş atak haftasına göre Hadi inşaallah orucumu rahat tutarım dişmi dedin kuzum..😅😅 dipnot 9tane dişi var 4.aydan beri illallah çektim 😅
Slm1122 Selenuyar bende yaa İnşALLAH bian önce düzelirler tek sağlıklı olsunlarda elbet geçici bu günlerde İnşALLAH
Slm1122 Seyyid_Ali_2021 ayy valla 4 dişle şaftım kaydı sizi düşünemiyorum ALLAH sabır versin😂 sabrın sonu selamet desene İnşALLAH 🤲