12345_tuncay Kızlar aranızda nurse harveys kullanıp memnun kalan var mı bebeğim kolik gazlı napacağımı şaşırdım
Oazfira 12345_tuncay ben kullandım memnun kaldım kolik değildi ama bilmiyorum kolik için dayalı olur mu
Derinbbk 12345_tuncay ben kullanıyorum canım doğduğundan beri faydası oldu tavsiye ederim düzenli kullandım şimdi ikibuçuk aylık kızım kendi kendine gaz çıkarıyo artık
melek_42 12345_tuncay bebeğiniz kaç aylık ? Biz kullanıyoruz memnunuz 2 Aydan sonra kullanılıyor o ilaç doktorunuza başvurun
Huriye89 Tomris4646 günde 1 yada 2 kez yazıyo ama kaç damla verıyosun canım ben kendim aldım dr yazdırmadımda
elfdfn Bana bunun şurup (nurse harvey's colex) olanını yazdı Dr ama eczacı kullanım şeklini belirtmemiş kızım 28 günlük şurup olanı nasıl kullanıyorsunuz kızlar?
[silindi] elfdfn Bende de şurup var. Günde 3 kere yarım ölçek şeklinde verdi dr dozunu. İsterseniz böyle verebilirsiniz. 23 günlük benim bebeğim. Ya da drunuza sorun tekrar emin olmak için
Balarisi Düzenli kullanıldığında gerçekten faydasını gördüm tavsiye ederim. Damlatmayı unuttuğum günlerde huzursuzluğu oluyodu direk o yüzden gazı olduğunda değil ilaç gibi sabah ve akşam 10 ar damla damlatıyorum.