Tecrube Kızlar sizlerde bebeğinizin fotografını sosyal medya gibi platformlarda paylaştıgınızda nazardan etkileniyoemu yada neler yapıyosunuz etkilenmemesi için ne zaman paylaşsam bizimki uyumuyor hıysuzlanıyor cok hemde🤭
3yasakadarsifirekran Tecrube kötü düşünmüyorum hiç bi zaman aman nazar değer diye o yüzden bir şey olmuyor duamı okuyorum yine de
Mervexxx Tecrube herkes paylaşıyor ya benımle aynı zamanda doğum yapan arkadaşlarım 40 çıkmadan bile paylaştılar bende 5. Aydan itibaren paylaşmaya başladım😂
Haffuse Sosyal medyayi bi kenara koy, ben cok yakinlarim disinde kimseye gondermiyorum bile resimlerini kizimin… Hep mecbur kalip yolladigimda da fenalasiyor… Zaten nazar olsun olmasin her gun okurim kizima…
Tecrube Glsn7581 en güzeli Haffuse bende okuyorum hergün dışaeı cıkalım eve gelelim hemen nazarlanıyo
Haticedgn Tecrube Bence amannn nazar olmasın dediğimizde daha çok nazar oluyor negatifi üzerimize çekiyoruz ben sıkça paylaşmam ama amannn nazar olucak da demem Allah’ıma emanet ederim güzel düşünürüm
Tecrube Haticedgn ah ahhh bizde Allaha emanet editoruz okuyoruz sürekli atmadan önve ayrı attıktan sonra ayrı yıldızı düşük cocuklara nazar daha cok tesir edeemiş diye okumuştum sanırım yıldızı düşük bende cocukken ok nazarlanırmışım geceleri uyumazmışım kimseyide uyutmazmışım anneden geçer derlerya ondanmı bilemedimki
Birranneee34 Tecrube ne zman atsam birşey oluyor. Her bebek güzeldir. Ama kızımin farklı bir güzelliği var. Dışarı çıkarken bile annem kaynanam yüzünü örterlerdi görmesinler diye. Deneme yaptım bugün paylaşım birşey olacak mı diye. Kızımın basina gelmeyen kalmadı. Çok kötü oldu. Hemen kaldırdım . Birdaha asla atmam. Ben çok inanıyorum nazara
Tecrube Birranneee34 evet bizimkide geçen mevlüde gittik kadınların içinde kaldı nazarlandı hemen aynı gün içinde yanagını mermere çarptı morardı okudum çenem ayrılıcaktı nerdeyse öyle nazarlanmıştıki
baloglusss Tecrube attığım storye bir daha bakmaz attığımı unutursam bir şey olmuyor 😅 ama dışarı çıkıp gelince anında nazarlanıyor yıldızı düşük benim gibi bebeğim de
Tecrube baloglusss dikkat ediyorum bikaç kem göz tanııduklarım var onlar göedükten sonra cocuga daha cok bişey oluyo sonra bidaha okuyorum ay hem paylaşıyorum gecede ben uğraşıyorum kaşınıyorum sabki biraz 🥲