metehanmoms21 Bebeğim 1 yaşında ve beşikten düştü siz nasıl önlemler alıyosunuz düşmesin diye nerede yatırıyosunuz
mustafayamaninannesi metehanmoms21 yaşına az kaldı bizimkinin park yatakta en alt kademede yatıyor düşme durumu olmadı derin olduğu için
oglumuz01 metehanmoms21 beşiğin kademesi yok mu canım bizimki 3 kademeli mesela en alta indirince güvenle yatabilir
Aysedemirrrrr metehanmoms21 park beşikte yatıyor en alt kademe de ağladığı zaman yanıma alıyorum düşmesin diye de yatak bariyeri aldım trendyoldan 190 liraya.
ayazasaf metehanmoms21 70-120 ahşap beşiği vardı ayaklanmay başlayınca babam marangozdan geçmeli bi aparat yaptırdı 4 tarafınada sadece ön kısmını uyutken takıp çıkarıyoduk. Böylece ayağa kalksa bile güvenli olmuştu. O korkuluk yapılana kadarda yere döşek serdim orda yatırdım çünkü bi gece karanlıkta kafamı bi çevirdim beline kadar sarkmıştı hala korkutur o görüntü beni zor yetiştim.
Yasemin38 metehanmoms21 park beşik kullanıyorum derin oluyor yattığı alan. Yüksek ve korumalığı yoksa yer yatağı ayarla canım
Azyef metehanmoms21 montessori tarzı yatağımız var biraz yerden yüksek olan modelı ayaklanana kadar oradaydı sımdı odasında yere sünger aldım ıkı tane orda yatıyor yatağına girip çıkmayı öğrenene kadar böyle devam edecegım mecbur
Loreyli Park yatak kullanıyoruz doğduğundan beri. Ayaklanmaya başlayınca alt kademeye geçtik hiçbir sıkıntı yaşamadık çok şükür. 2-3 aydır da gündüz uykularında odasında yere sıfır Montessori yatağında yatıyor. 19 aylık şu an
biryazmasali metehanmoms21 yanımda hep yer yatagında yattık 1 yaştan sonra şuan çift şilik yatakta yanımda
FHKK metehanmoms21 Nasıl beşik kullanıyorsunuz ? Park beşik ise alt kademeye indirin. Ya da yere yatak yapın
biryazmasali FHKK o yatağnda canm hiç istifini bozmadı biz kızın odasnada çift kişilk yatak aldık ben yerden kurtuldum oyle🥰