Morcivert061 33 aylık kizim akşamdan beri 10 dakikada bir cisim var dio ve her tuvalete gittiğimizde sanki hiç yapmamış gibi çiş yapıyor. Başına gelen bilen varmi neden böyle olur.
Prensesannesi38 Morcivert061 idrar yolu enfeksiyonu olabilir tuvalet hissi oluyor ama az az yapıyorsun veya hiç olmuyor ama tuvaletin varmış hissi olduğundan olabilir
birmelekannesiiio Morcivert061 idrar yolu enfeksiyonu mu acaba oda sık idrar yaptırır bence devam ederse yarında bi doktora götür
nilbuglem Morcivert061 idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir, doktor sormuştu çok sık çişe gidiyor mu diye idrar tahlili vs için 🙏🏻
DZ123 Morcivert061 Merhaba uzerinden çok geçmiş ama neden böyleymiş hatirliyormusun.Suan 4.5 yaşındaki oğlum bu aynı şekilde
Morcivert061 Prensesannesi38 aklıma ilk o geldi sordum açıyormu die yok dedim ama her defasında yapıyor çişini fazla fazla. Olmadı sabahtan bi doktora götüreyim. Teşekkür ederim
Morcivert061 nilbuglem birmelekannesiiio Evet sanırım doktora gitmek iyi olur yarım götüreyim. Teşekkür ederim
Deletedmom99886 Morcivert061 Bende enfeksiyon geçirmiştim hiç çişimi yaparken canım yanmıyordu ama içinizin rahat etmesi için bir test verebilirsiniz
Morcivert061 DZ123 merhaba benim kızım zaten böbreklerinde sorunluydu. O zaman vajina yapışıklık varmış idrarı tam bosaltamadogi için sıkıntı yaşamışız