Eymeninannesii35 Bebeğim 14 aylık daha hiç inek sütü vermedim vermeli miyim ? Sabah akşam mı içmeli ? Bebeğim emiyor henüz
Neslihan-55 Eymeninannesii35 1 yaşını 2 ay geçmiş nasıl olsa yavaş yavaş başlayın derim tabi sütü çok kaynatın ilk yarım çay bardağı başlayın alerjik oluyor mu diye daha sonra arttırın
Premsesannesi355 Eymeninannesii35 çok şart degil sizi emiyo zaten buitane doktor anne vardı o onermiyodu
Annemkuzum12 Eymeninannesii35 ben sahsen 9. aydan beri veriyorum youtube da cok guvenilir bir doktorun canli yayinina denk geldim kendi alerji doktoruda hem 1 yasindan sonra verilebilir demisdi
alpimm1203 Eymeninannesii35 inek sutu hic saglikli degilmis enazindan 2 yasina kadar kesinlikle vermeyn . Normalde bile sagikli degilmis
aysskarks Eymeninannesii35 canım ben 120 lik biberonu var doğal inek sütü alıyorum kaynatıyorum güzelce su ile karıştırıp verıyorum sadece inek sütü ağır gelebilir iki yaşına kadar süt ile suyu karıştırın dıyorlar işte onu içiyor her gün şimdilik sıkıntı yasamadık
mmek_2014 Benim oglum 15 aylık bende hiç vermedim. İnek sütünün sindirimi zordur bagırsakları rahatsız eder, kansızlık yapar o yüzden vermenin bir faydası yok. Onun yerine yogurt ayran kefir veriyoru.
minnakbaby Eymeninannesii35 sindirimi zor oluyormus mide asiti yapiyormus cogu doktorlar inek sutunu onermiyor. Zaten ister istemez cogu yemeklerde sut kullaniyoruz ordan alir yani. Keci sutunu arastirin o hem faydaliymis hemde sindirimi kolaymis. Ben keci sutu veriyorum 2 yasindan beri. Kokusu var biraz ama allahtan oglum alisti iciyor 😁 deneyin kabul ederse verebilirsiniz azicik sulandirarak. Ben bulamadigim.icin hazir paket aliyorum