Plncnr-dnsn Kızlar bugün 4.ay aşılarımızı olduk calpol verdi temasız ateş ölçerle koltuk altı alın ve ense farklı sonuçlar veriyor ateşi var ve hızlı nefes alıp veriyor ateş hadi neyse normalde hızlı nefes alması normal mi bu durumu yaşayan var mı
MerveEliz23 Plncnr-dnsn benim doktorum aşı olduğu günlerde koltuk altından civalı ölçerle ölç der o doğru sonucu verir bi de öyle dene ve gözlemle bazı bebekler ağır geçirebiliyor çok kalın giydirme üstünü baktın devam ediyor veya inliyor doktoruna yaz hemen özelse ve calpol vermediysen ver rahat uyur öyle Plncnr-dnsn
Muhasebeciana Plncnr-dnsn temassizlar malesef yanlis olcuyor ona guvenip bir gun hastaneye gitmemis olsam kizim belkide havale gecirecekti. Kulaktan olcerlerden oneririm direk beyinden veriyor sinyalleri. Doktorla o gun ayni anda olctuk arada dağlar kadar fark cikarmisti resmen
Plncnr-dnsn MerveEliz23 evet onlada ölçtüm 37.2 çıktı calpol verdim ama hızlı nefes alıp veriyor o canımı sıktı
Fatoscum Plncnr-dnsn şuan tehlikeli değil ama yükselişini takip edin,üzerini inceltin iyice üşümez merak etmeyin.Nefes alış verişi hızlanması durumunu tam bilmiyorum umarım daha bilgili anneler gelir,çok geçmiş olsun üstte kalsın 🙏
MerveEliz23 Plncnr-dnsn Ateşi 38 olmadıktan sorma normal bence ama gözümüzün önünde çocuklarımız öyle olunca elimiz ayağımıza karışıyor çok telaşlanmadan biraz gözlemle karnına veya sırtına masaj yap hafifçe rahatlar öyle de
Plncnr-dnsn MerveEliz23 evet ya ne yapacağımı şaşırdım ateş bi nebze illaki yapıyor ama nefesini bilemedim fitil versem mi acaba her ihtimale karşı
Plncnr-dnsn Fatoscum öyle yaptım canım saolasın tek zıbınla duruyor doktoruna yazdım şimdi bakalım o nedicek
MerveEliz23 Plncnr-dnsn burnu tıkalı olabilir mi ondan da öyle yapabilir burun spreyi varsa onu da sıkabilirsin iyi gelir