Demetanne Hamilelikten önce :59 Doğuma giderken: 81 Doğumdan 3 ay sonra :67 Hedef:55 ( boy kısa )😂 Kimler tamamen eski haline döndü kızlar
oglumuz01 Demetanne hamile kaldığımda 87ydim. Doguma 94le girdim 81 le çıktım sanırım Bi organımı aldılar
zarifbirhanim Demetanne Hamilelikten önce 60 Doguma girerken 70 Doğumdan sonra 75 Hedef 55 ama sismeye devam 💃😀
Balkizlarim Demetanne hamilelikten önce 50 🌺 Doğuma girerken 70 💐 Doğumdan 3 ay sonra 60 ✨ Hedefimi spor yaparak buldum 55 7 senedir spor ile aşır neşirim 😁🖤 boyum 1,65 🙈
Mircet Demetanne kızım emekleme başlayınca hamilelikte alınan tüm kilolarımı vermistim 😂 yürümeye başlayınca hamile kaldığım kilonunda altına düştüm
zarifbirhanim Demetanne Bende az önce hamburger gömdüm 😀😀 zayıflamayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum 😀
koalam34 Hamilelik öncesi 56 Doğuma giderken 78🤦🏼♀️ 7 aylık kızım 53 kiloyum kolik olduğu için hiç bişi yapmadan verdim emzirmenin tabi etkiside var
Demetanne Mircet benim de umudum o yönde bütün gün canım çıkıyor kızımla uğraşmaktan ama gece olunca yiyorum maalesef
Mircet Demetanne gece yemeği bırak cidden 😂 ben ekmek sevmiyorum akşam yemeğinde yemem mesela abur cubur olaylarınida kesince hiç zorlanmadim
dlrkrn @Demetanne hamile kaldığımda 63, doğuma girdiğimde 68, doğumdan çıktığımda 61 şuan 16 ay geçti 56 kiloyum😀
Nurgrvn Demetanne hamilelikten önce 53 Doğuma giderken 83 Doğumdan 3 ay sonra 63 şuan 63- 66 arası gidiyorum Ramazan’a guveniyorum 😀 inşallah eski halime dönerim
2papatya Demetanne hamilelikten önce 69 dopuma 79 ile girdim doğumdan sonra 66 oldum şuan 70 😂😂 not ikiz gebelik geçirdim