Beyza_veysel_2908 Merhaba lar 7 aylık kızımın kilosu 7 kilo 600 gr doğdunda 2 kilo 800 gr dı sizce hanımlar kilosu nasıl herkes zayif diyor
Irmakprensesinannesi Beyza_veysel_2908 benim kızımda 7 ay 25 günlük 7550 gr 69 cm boyu mesela benim kızımda zayıf ama doktorumuz gayet sağlıklı kilosu boyu iyi dedi
Mumoslu30 Beyza_veysel_2908 Canım tabloya göre gayet ideal kilosu saglikliysada gerisinin hicbir önemi yok annesi en az 6 kilo en çok 10 kilo 200 gram oluyor zaten senin bebişinde arasınd bu kiloların❤️💐
MerveEliz23 Beyza_veysel_2908 Benim kızım da 7 ay 20 günlük 7500 kilosu boyu da 71 cm bizim doktorumuzda normal dedi çok kilolu olması çocuğun sağlıklı olduğunu göstermez her çocuğun gelişimi farklıdır kilo boy olarak kıyaslama sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz gerisi boş 🙏🏼🌸
Beyza_veysel_2908 Irmakprensesinannesi tabiki sağlığı yerinde olsunda öncelikle ne bilim işte annelik zayif diye endişe ediyorum p
Mumoslu30 Beyza_veysel_2908 ne demek canım benim inan ki her zaman bir kulp takan olacaktır kulaklarini tıka doktorum kilosu normal dedi de her soranada doktordan daha iyi bilemeyiz de😘