bsclk77 Kızlar oğlum meme emerken 2 defa emip yutkunuyor sonra memeden çekiyor ağzını etrafa bakıyor ya da bana bakıyor aguluyor , sizce bu meme reddi mi , değilse meme reddi nasıl oluyor , meme reddi ise nasıl baş edebilirim lütfen yardımcı olur musunuz ?
turkerg bsclk77 kac aylik oglunuz? 3-4 aydan sonra odaklanma sorunu yasiyolar.Meme reddi degil anlattiginiz kadariyla ama eskiden anneler siyah ortunun altinda emzirirmis cocuklar emsin bu durumlar yasanmasin diye. Hep ayni yerde emzirin. Boynunuza kolye takin onla oynasin. Ben meme reddi yasadim gunduzleri asla emmiyodu. Ayakta hoppidi hoppidi evi gezerek emziriyodum deneyebilirsiniz
bsclk77 turkerg 3 ay 28 günlük canım , kolyeyi alıyor muyuz yoksa herhangi uzun bir kolye olur mu ? Bir de alt tarafta 2 tane beyaz şişlik var diş mi çıkarcak acaba , diş çıkarırken böyle şeyler olur mu ? Emin de değilim diş olup olmadığından ? Buraya nasıl foto atacagız , anlar mısınız siz diş mi değil mi diye fotodan ?
turkerg bsclk77 tam meme reddi yasanacsgi donem😊 hep ayni yerde odagini kaybetmeyecegi bir yerde emzirin. Kolye de dikkatini cekecegi baska yere bakmayacagi bir sey olsa yeter kolyenin ucuna oyuncak bile takabilirsiniz