Adasdemir Merhabalar iki mama arasında kaldım mama mı değiştirmek istiyorum ama kullananlar varmı sizce hangisi.?
Baakpnr- Adasdemir Hipp sindirimi kolay ve güzel bir mama fakat cok çabuk acıktıyor ve kg aldırmadı bize. Diğerini bilmiyorum ❤️ Üstte kalsın
Hzlknlkaya-_- Evolvia kullanıyoruz doğduğundan beri 2 aylık şuan gaz da yapmadı memnunum ama her çocuğa aynı mama olmayabiliyor denemeden bilemezsin
Hzlknlkaya-_- Adasdemir gaz sorunu oldu ama aşırı değil biogaia ve vicol kullanıyoruz iyi geliyo kusmamız oluyo malesef reflümüz olduğu için
Hzlknlkaya-_- Prematüre doğduk 33+3 şuan 2 ay 10 günlük 3 saatte 90 cc içiyo erken acıkması da olmuyo yetiyo tam saatinde acıkıp uyanıyo evolvia kullanıyoruz
barlassmoom Adasdemir ben golden goat alacaktım. fakat doktorum ısrarla aptamil dedi, aptamile başladık🙏🏻 yoksa tercihim keçi sütlü olduğu için golden goat olacaktı
Nursena0606 Adasdemir 6 aydır evolvia kullanıyorum. Üstüne mama tanımam. Kilo alımı iyi, kusma yapmadı, gaz hiç yapmadı.
Beyazcikolata Adasdemir Kesinlikle hipp organik combiotic Ezcaneci iki çocuğunu bu mamayla büyüttüğünü söylemişti Bende çok memnun kalmıştım