Merve18 Kızlar havalarda sıcak kullanabılır mıyım ? Rahat rahat dışarı çıkartmak istiyorum daha hıc bırlıkte çıkmadık hastane dışı pamuklu ergonomık ayına uygun varmı Öner’iniz kullananlar ozellıkle
Drana Merve18 tam 45 günlükken kullanmaya başladım. Neko switch baby kanguru.yenidoğandan itibaren kullanımı ergonomik
Drana Merve18 uzun mesafede araba veya gittiğiniz yerde uzunca kalıcaksanız ama kısa bir yürüyüş için tabiki de kanguru tercihim
Buseeozd Merve18 kesinlikle eger arabasında duruyosa arabasında gezdirin. Kanguru zaten terletiyor yenidogan aparatı ayrıca daraltır. Sizde bebekte cok rahatsız olursunuz bence
Arife Drana o modele baktim bende ama xit cit olayi karisik gekdi bana kullabimi nasil zor mu pratik mi bebegim erkek 2 ay 3 gunkuj
Drana Arife ilk başta ayarlarken karışık ama kendinize göre ayarladıktan sonra kolay giymesi.yani ilk kez kullanımında zorlanırsınız sadece
Drana Arife https://www.tuniko.com/content/images/thumbs/0002621_neko-switch-baby-size-kanguru-plum_600.jpeg
Drana Arife evet biraz kayboluyor gibi tabi küçük olduğu için bebek,kafası tamamen dışarda kalmıyor.Öyle de olması gerekiyor başlarını henüz tutamadıkları için mecburen destek olmalı boyun kısmı.
Snmmns Merve18 anne rahmi gibi kangurular car canim onlardan alabilirsin bebekleride koyuyorlar oturulmuyor zaten kendine sariyoesun bez gibi birsey
Arife Drana tesekkir ederkm peki secerken neden bu renk ten dokayimk yojsa baska seye dikkat etmelimiyin
Drana Arife neko swtich baby olanların hepsi aynı.swtich ve baby olmasına dikkat edin yani.başka modelleri de var sitede sadece kumaş değişik oluyor, ben bunu aldım 😊