ayse_35poyraz gokgulmet benimkide 2 ay 20 günlük tok olsada emiyor emme refleksinden dolayı 🤣hele kardeşim ayağını ağzına götürüyordu😊
MySunny gokgulmet kuzu çok normal,bırak emsin.sakın olaki engelleme.refleks olarak yapıyor.Anne karnında başladılar ellerini emmeye.Engel olmayın, yemek üstü sigara içmek gibi birşey onlar için ,misal yani🙂
ayse_35poyraz delirmeceler kız kardeşim 2.5 aylıktı diş çıkardığında kimse inanmıyordu ama sağlıklı değil dyolar erken çıkarmak 🤗
delirmeceler ayse_35poyraz bende erken çıkarmışım 4 aylıkken eşim 5,5 aylık çıkarmış allaha şükür tek çürüğüm yada dişçiye 20 lik çektirme dışı gitmişliğimiz yok sağlıksız olsaydı ağzımızda diş kalmazdı 😁 bizim doktorumuz genetik olduğunu bir sıkıntı olmadığını söledi
ayse_35poyraz Alka valla saat tutmuyorum bem istedikçe veriyorum bazen 10 bazen 20 dk dinlenerek emiyo
Kumruu MySunny çok güzel olmuş örneğiniz 😂bana da elini emdirme diyenlere böyle söylicem artık teşekkürler 😄
ayse_35poyraz delirmeceler maşallah ne güzel işte herkesin bir olmuyo kardeşimdede sorun yok ams çevre öyle dyor 😬😬
Mevoon Benimkide 3 ay 17 günlük emzik dışında bulduğu herşeyi emiyor asla emzik tutmaz elini emiyordu iki gündür parmağını emmeye başladı hunharca 🤣