Simgedefne Hanımlar kızım 3 buçuk aylık emziriyordum ama sütüm birden kesildi nedendir başına gelen var mı?? Sağmayi denedim gelmiyor????🤦♀️😒
Poncikannesi606 Simgedefne emzirmeye devam edin. Buğday bide dut kurusu benim sürümü çok getirirdi. Kesildi psikolojisinede girmeyin yok öyle birşey elbet gelir sütünüz
Bikedibikizannesi Simgedefne benim sütüm başından beri sağınca gelmiyor ama kızım öyle doyuyor emmesine ve kilosunu takip edin. 10 aylık oldu ek gıda ve anne sütü devam ediyor
Simgedefne Poncikannesi606 cok şaşırtıcı üzgün de değilim kesilse, sağmama rağmen gelmedi gelir mi acaba tekrardan
Poncikannesi606 Simgedefne bebeğin emmesi ile sağmak aynı olmuyo. Mutlaka emzir. Bir damlası bile o kadar önemli ki. Benim sütüm hep çok azdı bebeğim asla emmek istemedi beni o kadar zorlandım ki ama asla pes etmedim. Şimdi 18 aylık olduk hala emiyo.
Bahar11 Simgedefne bnmde sutm saginca gelmz ama bebek emnce geliyo sagmaya takilmayn o emdikce bitmz sut
Bikedibikizannesi Simgedefne inşallah canım bol su iç ve az diye düşünme sakın karıncaya rızkı veren Allah senin yavrunu hiç aç bırakırmı