Hacer18 Kızçeler bir sorum var bebişim doğduğunda sağ ve sol gözünün üstünde birde alnının ortasında kırmızı doğum lekesi vardı ilk doğduğu kadar çok çok belli olmuyor ama yinede kırmızı belli oluyo .acaba gidermi zamanla
Poncikannesi606 Hacer18 benim bebekken kulağımın yanında kıpkırmızı gülüm varmş sonra doktora götürmüşler krem ile geçmiş gitmiş. Bi doktora danışın isterseniz
ballitursu Hacer18 merhaba benim bebeğimde de vardı alnının ortası ve köz kapaklarında şuan 2 yaşında herhangi birsey kalmadı çok şükür 6 yaşa kadar tamamen siliniyor demişti doktorumuz 🌸
Yesimmbasturk Hacer18 benim bebeğimizde tek göz üstünde vardı doğduğunda baya belliydi şuan 6 aylık neredeyse yok gibi bence zamanla gidiyor hiçbir şey kullanmadım doktor 2 yaşına kadar geçer kendiliğinden dedi
annediyebiri Hacer18 göz kapağındaki geçti alındaki geçmedi bize geçer demişti doktor krem vs vermemişti
Minnakannecik Hacer18 benim kardeşimde var geçmedi hala 22 yaşında doğuştan vardı geçmez sanırım. O doğuştan gelen doğum lekesi gibi bişey