ferlazen Merhabalar Anneler. Bebeğim 130 günlük. Arka bıngıldak içe doğru hep çöküktü yine böle. Ama sert dokununca. Kafası düz görünüyor o yüzden sanki. Bakıp değerlendirir misiniz? Sizin bebeklerin durumu nasıl lütfen bişi yazın. Burdaki saglık ocagıda bişi demiyor anlamadım ben??? https://imgyukle.com/i/EbiyDG https://imgyukle.com/i/Ebirxf
Tazeanneg ferlazen kafa yapısından olan bisey degil mi bu annem bana düz yatir yanlarına bisey yok kafası düz olsun derdi hep bazen yaptım az çok düzeldi
cileklisakiz ferlazen keşke 130 günlük yazana kadar 4.5 aylık yazsaydınız 🤔 geçmiş olsun susuzluktan olur diye biliyorum
ferlazen Mslakn canım ne demek yeterli su miktarı? Henüz 4 ay 10 günlük anne süt dışında ek bişey alamıyor ya
ferlazen cileklisakiz ben takibini günlük olarak daha rahat yapıyorum öbürtürlğ çok zor geliyor asla diyemem öyle
ferlazen cinarinannesiiii 120 gün deyince ne gelıyor aklınıza dört ay dimi on gün üstüne ekle yüzotuzgün. Yani çok ugrastın galiba sen anca sabaha hesaplarsın.
ferlazen Asyakzn canım 39 cm baş çevresi. Doğum zamanı 33 cm di. 130 günde 6 cm büyüdü. 3 kg dogmustu şuan 6.100 gr
Efsamasal 4.5 aylik cocuga nasil su verilsin ki bende yeni anneyim 6 aya kadar verilmez diye biliyorum açıklarmısınız
gocebebirbayan Efsamasal canım ben verdim ama çok değil arada bir çay kaşığı kadar. İçerinin ısısı yüksekse Ya da hava sıcaksa verilebilir bir zararı yok az verirsen. Bir çay bardağı verilmez zaten. Günde 1-2 çay kaşığı
cerenimooo Efsamasal anne sütü veriyorsan 6 aya kadar su verilmez ama Mama yla besleniyrosa su verilir diyrolar Hemşrie kuzenım söyledi :)
Zlm ferlazen benimkide öyleydi sanki hatta kafasının arkasına avucumu koyup öyle kafasını tutunca parmaklarımın olduğu yerlerde böyle uyku yoktu Ben yaptım zannedip çok korkmuştum doktora sormuştum o da normal demişti ama benim bebeğim daha küçüktü
cileklisakiz ferlazen sütünüzdende bebeğe su geçiyor mesela ben az su içtiğimde bebeğim hep kabız olurduk doktorum su içmiyomusun bak yine kabız olmuş diyordu o bakımdan söyledim
Mslakn ferlazen canım eskıler hep 2 aydan sonra verılmelı dıyor bıngıldak yetersz sıvıdanda cokuyor cunku
cinarinannesiiii ferlazen bebeğim beni yormasaydın o zaman direk ay olarak yazsaydın bende hesaplayamamıştım sağol sabah olmadan söylediğin için 😅😅