Eymensmomm Bugun oğluma menenjit aşısı bexsero birinci doz yapıldı. Şükür ateş vs olmadı ama sol ayagına zor basıyor basına gelen varmı çocuk doktoru normal diyor
Zeynep5858 Eymensmomm Bexsero ağır bir aşı ateşte yapabilir aşıdan sonra biz vurulduğumuz günün gecesi ateşlendik ama bir iki gün sonra normale dönüyor.
gocebebirbayan Eymensmomm bilgim yok canım üstte kalsın. Kızım 12 aylıkken oldu nimenrix tek doz. Nisan 15 de bexsero ilk doz olacak inşallah ateş yapmaz 🙏🏻🙏🏻😔
Muhasebeciana Eymensmomm evet cook normal hatta yaklasik 10-15 gun kadar da beze seklinde bir gorunum sertlik olabilir ama nazik nazik kolonyayla ovalayip dagitin o bolgeyi. Gecmis olsun
Eymensmomm Zeynep5858 calpol verdim canım 37,5 i gördük çok şükür çok yükselmedi ama yan etki olarak bacaktan yapıldığı için bacagında agrı oldu basamadı ayagına gün boyu yerinden kalkamadı. Çocuk 🥲
Eymensmomm gocebebirbayan nimenrix bişey yapmıyormuş canım bexsero çok ağır özellikle birinci dozu dedi bize doktor gerçekten çok sarstı cocugu 🥺
gocebebirbayan Eymensmomm ayy uff… ☹️☹️ Neyse ki annemlerin yanına gidince yaptıracağım yardımcı olurlar 🥺
Eymensmomm Muhasebeciana sağol canım atesimiz vs çok olmadı ama agrı yaptı sol ayagına çok şükğr bugun toparladık 🙏🙏🥺
Eymensmomm gocebebirbayan bende öyle yaptım tek kalmamak adına annemlerdeydim tüm gün ertesi güne toparlandı çok şükür 🙏
Muhasebeciana Eymensmomm iyi bari canim cok gecmis olsun bu zaten en agir asi bunu atlattiysaniz digerlerinden hic korkmayin
Songul1401 Evet maalesef ateşten ziyade en büyük yan etkisi bacak ağrısı oluyor. Bizde de oldu. 2 gün basamadı yavrum doğru düzgün. Toparladı sonra hemen. Bexeroydu bizimki de. Calpol iyi gelebilir bir deneyin isterseniz :)
Eymensmomm Merveovunc-1 oluşmadı şükürde bexsero biraz ağır aşı birgün kadar bacak ağrısı yaptı basamadı ayagına bugun nimemrix vardı iki ay sonra yine bexsero ikinci doz 🤦🏻♀️