Kalimbanne Oğlum karnimdaydi günahsız Ali Emir toprak oldugunda… Çok zor çok etkilenmistim. Annesi ağladı ben ağladım. Üstelik annesine iftira atmışlardı bebeğini mama ile boğdu diye. Sapasağlam gittiği hastaneden ölüsü çıktı yavrumun. Usulsüzlük davasını kazanmiş Ali Emir’in annesi. Darısı agir ceza davasına.
Nihalalp Kalimbanne Allah’ım göz yaşlarını tutamiyorum şu an merak edip habere girdim baktım bakmaz olaydım Allah’ım ne acı yavrum melek oğlum nasıl kıydı o zalim doktor hangi hipokrat yeminini yapmıştı acaba dozuna bakmadan ilacı vermiş o…..pu
Kalimbanne Almondeyed amin çok zor sapasağlam yavrunun toprak olması düşünemiyorum bile burnu akıyor diye goturdugum yavrum sabaha ölü çıkıyor
marscicegi Almondeyed ya çok karışık bir mesele doktor hastanenin doktoru bile değil diyordu sanırım annesi, yanlış ilaçtan dolayı çocuk vefat ediyor, hastaneyle davalık oldular, inşallah kazanır, yazık oldu yavrucaga:(
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Kalimbanne İşin acı yani bu yapan doktor hala bir devlet Hastanesi’nde aktif olarak çalışmaktaymış. Yani hala bebeklere çocuklara dokunuyor.. Allah’ım cezasını versin bir an önce dokunup zarar verdiği tüm çocuklar huzur bulsun. Özel hastanede para karşılığı nöbete gelen, yanlış uygulama yapan bir doktor. Özel hastane doktorunun kaşeini kullanan.. İğrenç bir ticarethane.
Nihalalp Kalimbanne Allah’ım ona öyle bir ceza versinki doktor musvettesi Rabbimin adaleti muhakkak bulur onu
Sahrabalam Kalimbanne takip ettiğim bir süreçti instagram kapattım diye haberim olmadı davadan umarım tez zamanda hapise girdikleri günü görürüz haklıysan hak korur 🙏🏽