Nnurhayat Doktorumuz demir eksikliğinden dolayı sidefer önermedi ferro sanol verdi daha etkili olduğunu ve çocuğu için de bunu kullandığını söyledi. Bu ilacı kullanan oldu mu diş lekesi yapmasından korkuyorum diş lekesi olmaması için neler yapıyorsunuz
KMerveK Nnurhayat bugün doktorum dedi bende kızlarıma ferro veriyodum lekesinden tadından bıkmıştık degistirdim dedi ocean verdi bize de kendi çocuklarına da onu kullaniyomus beyaz vişneli çok güzel bi ilaç doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz
Nnurhayat Glsn7581 evet canım malasef önce tahlil yaptırıp tahlil sonucuna göre veriyorlar. Tahlil yaptırmadan ve doktor tavsiyesi olmadan verilen vitamin ilaçları karaciğer enzimlerini yükseltiyor yağlanmasına sebep oluyor
Nnurhayat Dondurmalikahve kullandınız mı sizde faydası oldu mu bizde bugün başladık 1 tatlı kaşığı verip daha sonra portakal sıkıp suyunu verdim yarım çay bardağı
Glsn7581 Nnurhayat aile hekimi bize direkt yazdı ben de kabul etmedim.iyi ki etmemişim.zaten karaciğer enzim değeri yüksekti yeni yeni düzeliyor.
Dondurmalikahve Nnurhayat Adını unuttum kaşık şeklindeydi adını unuttum evet fayda etti biraz ama oğlumda başka bir şeyde var o yüzden tam olarak iştahı açıldı diyemem.