Mirena Nasıl oyalıyosunuz anneler akıl verin lütfen ne tür oyuncaklarla meşgul edebilirim kucağımda hiç durmuyor inanılmaz hareketli yerde yatmaktan sıkılıyor çok yoruldum
Asyaveannesi04 Mirena oyun halısı,hışırtılı kitap ve zeka kartları var onlarla oyalıyorum sürekli konuşuyorum gülümsüyorum
shawty Mirena Oyun halısında oynuyor, tummy time yapıyoruz, çıngıraklarla oynuyor , zeka kartları vs vakit geçiyor 🙂
_mmom Mirena oyun halısı çok oyalıyor :) 3 aylığız bizde. Mutfakta yemek yaparken pusetine koyuyorum beni izliyor :) ama tam bir hayaller hayatlar durumu yani gece uykum hiç yok ben de hiç doğru düzgün ilgilenemiyorum gibime geliyor 😩
Sblatc Mirena https://imgyukle.com/i/EbjTix En çok bu oyuncakla duruyo sesli ve dönüyo baya seviyo bunu. Onun dışında çıngırak falan.
Dtfatma Mirena ben anakucağına yatırıp mutfağa yanıma alıyorum beni izliyor iş yaparken bir de oyun halısı çok kurtarıcı
tmrskbr Mirena benimkide durmuyor sürekli kucağında gezdir beni modunda. Biraz daha sabredicez artık napalım
Buketylz94 Biz 2 aylıkken oyun halısı çıngırak zeka kartı vs başladık 3 olunca naparız bilmiyorum kucakta oda oda geziyoruz bide gurbetteyim kimsem de yok 🥲🥲
tmrskbr Mirena hangi şehirdesiniz havalar nasıl bilmiyorum ama dışarı çıkmayı deneyin temiz havada yorulup uyuyorlar
Mirena tmrskbr bursadayım bi hafta öncesine kadarkar kış yağmur demeden çıkarıyodum ama bi iki seferdir arabada durmuyor korkuyorum artık çıkmaya bütün özgüvenim altüst oldu 😔😔😔