Mutlubirkz_8 Kızlar bebegım dun 4.ay aşısını oldu .aksam da saglık ocagından verdıklerı kan ılacına basladık ama verdıkten sonra kustu 🥺 ve cok huzursuz bundan oncekı asılarda boyle degıldı. 🤔🤔
Asafeymeninannesi Mutlubirkz_8 Vermiş oldukları vegaferon kan ilacı bir çok bebekte aynı etkiyi yaratır oldu Sidefer yada bestiron daha masum. Doktorumuz bestironu önermişti 😌
Emirhannnn Mutlubirkz_8 aşıdan değil bence benim bebeğim kan ilacından çokk huzursuz oldu günlerce,,bıraktım ilacı düzeldi artık sadece devidi veriyorum kan ilacı hiç vermiyorum.
Kelebek88 Mutlubirkz_8 canm asi kusma yapmadi bizde kan ilacina da simdi baslamayalm 6.ayda baslayalim dedi doktorumuz..devletin verdigini degil ozle bi tane soyliycem onu alirsnz dedi kabizlk vs bisi yapmayacakmis...
Gymy Mutlubirkz_8 bnmde açıdan Ve kan ilacından snra huy değişiklik oldu vermesem mi diye düşünüyorum ek gıdaya geçince pekmez fln yedirsem ☹️🤔
Mutlubirkz_8 Asafeymeninannesi evet bende oyle duydum. Oglum cok huzursuz oldu ve sureklı cıkardı🤧 duyumlarıma gore eczaneden daha az yan etkısı olan varsa onu kullan dedıler banada 😰😰
Arin31 Asafeymeninannesi bestiron aldım bebeğim 4.5 aylık kaç damla verilmeli aç karınla mı veriliyor
Mutlubirkz_8 Emirhannnn ablamda oyle soyledı bana o da bırakmıs bır sure sonra 🤔🤔 bakalım 4 damla ver dedı bana olmadı ıkı ıkı bolup denıycem bu gun☺️
Asafeymeninannesi Emirhannnn Kan ilacını vermenizi tavsiye ediyorum 😊 En azından farklı bir kan ilacını
Gunalpmomss Mutlubirkz_8 bn kan ilacı kullanmıyorum . neden veriyolar bi açıklaması yok. Kustu ilk verdiğimde . bnde kullanmıyorum
Mutlubirkz_8 Ayrıca bız saglık ocagına gıdıyoruz genel asılar ıcın ,normal hastaneye en son kalca ultrason ıcın gıtmıstık genel muayene hastaneye gıtmedım hıc 🤨🤨 ıstanbulda dogum yaptım memlekete tasındım dogum yaptıgınız hasteneler mı cagırıyor sızı🤔🤔