gmzns 1 yaşından küçük bebekle tatile giden anneler nasıl bi öneriniz olur tatil için ne almalıyım yanima orda rahat olur muyuz gitmelimiyiz kararsızım😔 sizden yorum bekliyorum
sherlock_mom gmzns bol bol güneş kremi,mayo bez, sevdiği bı kaç oyuncak,can yeleği,muslin örtü,odaya götürürken usumemesi için bornoz yada havlu, yürüyorsa plaj ayakkabısi şimdilik bunlar geldi benim aklıma 🤗
Biroglanannesi gmzns Ben bile yazın gidicem 5 aylık olacak yaza . Öneri istersen kaş kalkanda villa kiralama öneririm hem çok güzel oluyor hem denizi güzel
BuzluKahve gmzns villa tatili inanın ki tatil değil😬 Bizim yazlığımız var ama 3-5 gün bile olsa otele gitmezsem tatil yaptım saymıyorum kendimi. Hem ev ortamı otel gibi olmuyor, yemek kahvaltı içecek etraf toplama falan bir anlamı kalmıyor.
gmzns Biroglanannesi benim bebeğimde 7 aylık olacak aşağı yukarı bende çok kararsızım evet villa da düşündüm ama orda yemek hazırlamak felan nasıl oluyor tam bilmiyorum ve ben hazırlamakta istemem açıkçası 🤣🤣
gmzns tugbahy6 yaa bende küçül diye çok kararsız kaldım açıkçası devamlı onunla ilgilenmem gerekirse zor olur diye düşündüm
Biroglanannesi gmzns işte o kısmı kötü yemeği kendiniz yapıyorsunuz . Kaputaj plajına falanda yakındı bizim kaldığımız yer baya memnunduk ama
gmzns Biroglanannesi işte açıkçası benim için zor olur diyebilirim çünkü bazen evde bile ne yemek yapsam diye düşünüyorum bide orda çekilmez yani 😂😂
gmzns BuzluKahve aynen işte belki kalabalık gidilse yine bi şekilde herşey yapılır ama 3 kişi gidince dediğiniz gibi evden pek bi farkı olmaz o yüzden çok sıcak bakmıyorum bende en azından kahvaltı yemek hazır olması gerekir 😂