Seksi__hatun Kizlar 18 aylık oğlum var. Sürekli bağırıyor ağlıyor gibi ama gözünden hiç yaş düşmüyor beni hep yanında istiyor afedersiniz tuvalete bile gitmeme izin vermiyor oyuncak oynamıyor uyumuyor durmuyor artık bunaldım ne yapmalıyım bir önerisi olan var mı lütfen yardım. Delirmek üzereyim 😔😔😔😔
Hayris Seksi__hatun aynı benim kızı anlatmışsınız demekki 18. Ayında böyle oluyorlar hiçbirşeyden menmun olmuyor benim kızım da😔
Seksi__hatun Hayris sorma canm bu 2 yaş sendromu denilen şey böyle bir şey sanırım. Ama ne gece ne gündüz hiç bir şekilde durmuyor bir iş yaptırmıyor uyumuyor yemek bile yapmak imkansız. Neler aldım oynasın diye bir dakika bile oyalanmiyir. Kimsede durmuyor. Artık bunaldım daraldim 😔
Seksi__hatun Naciye07 sanırım baya hızlı girdik. Hatta koştuk diyebilirim. Peki ne zaman geçer bu sendrom denilen şey
Seksi__hatun Alpitom gece gündüz uykusuzluktan yorgunluktan taakatim kalmadı dermanım kalmadı artık. Sinirden oturup aglayasim var o derece yani.
Naciye07 Seksi__hatun bizde 22. Aydayiz bir tık azaldı o dediğiniz aylarda bizde aynı durumdaydik sürekli bir memnuniyetsizlik ,bı nazlanmalar ,bir tripler,sürekli ilgi odağı olma oyuncağını düşürse ağlama krizleri ama şuan azaldı
Seksi__hatun Naciye07 anlattıklarının kaç katını yaşıyorum anlatamam. Artık markete bile çıkmaya cesaretim kalmadi
busrak55 7-8 ay civarı başlayan ayrılık kaygısı 18 ay civarı pik yapar. Endişelenmeyin. Bu doğal bir süreç.