Busrabsr Kizlar dha once post acmistim bioga kokuyor diye uine aldim buzdolabinda sakliyorum yine kokuyor para hep cope gidiyor icirmiyorum almiycamda birdaha icirmessem sorun olurmu alerjik bi bebek
Aliaslan1 Busrabsr kapağı açıldıktan sonra oda ısısında saklamanız gerekiyor belki buzdolabında bozuluyordur. Kutusunda da yazar zaten açıldıktan sonra oda ısısında saklayın diye
UrasEgeBabysMom Busrabsr Canım Biogaia damla açıldıktan sonra 25 derecenin altında oda sıcaklığında saklanabiliyor zaten max. 20 günde bitiyor damla bozulup kokacağını sanmıyorum oda sıcaklığına dikkat edin kapağını sıkı kapatın yeter
deniz-95 Busrabsr biz bıraktık kullanmayı 😞 eczaneye sorun bi?? Aldığınızın ikisininde hatalı olma ihtimali yoktur bence.
Edizmoms Busrabsr bende buz dolabına koydum hep dışarıda bozulur soğukta durması gerek dedi eczacı hatta eczaneden ilk aldığımda bozulmasın eve gidene kadar diye hep buz aküsüyle verdiler bize. dolapta bozulması da garip yani
Gokcenderen Üstünde oda sıcaklığı diyor. Siz öyle diyince babana sordum babam eczacı dışarı da kesinlike dedi Çünkü ben acayip memnunum