ipegiminannesi Hanımlar sevi bebe lüks reflu yatağı elinde olan satmak isteyen varmı acaba tutma yerleri olan desenli mavi renkliler bahsettiğim resim yüklemeyi bilmiyorum
Ftmsnny ipegiminannesi letgo'da bulduğum bu harika teklife göz at! https://letgo.onelink.me/O2PG/5ab0cf9a baby jam satıyoruz beyaz reflü yatağı
Kucukkalbim ipegiminannesi Merhaba canım bende de var sevi bebe kiraz çekirdekli yanlardan desteğide var.Çok faydasını gördüm kusma reflüsüne çok iyi geldi.Tertemiz kullandım saklama poşetine kadar herşeyi var şimdi oğlum büyüdüğü için kullanamıyorum düşünürsen uygun fiyata verebilirm
ipegiminannesi ENHA_17 instagramdan mesaj atabilirmisin canim konuşalım karatas.semanur kullanıcı adı
ipegiminannesi Kucukkalbim hangisi canim tek renk olanlardan mi desenli olanı gördüm yanlarda tutma yerleri var kullanışlı olur diye düşündüm tek renk.olanlarda yok sanki tutma yeri nasıl taşınıyor bilemeeik
01ikizlerim04 Kucukkalbim merhabalar bende arıyrom ne kadar verebilirsiniz tabi kargo ücretiyle beraber hesaplarsanız
Kucukkalbim ipegiminannesi canım benimki tutma yeri olandan degil. Tek ren olandan. Ama tutma yerı olanın kullanışlı olacagını dusunmuyorum cunku kucagına alıp sarılma sekliyle biyerden biyere tasıman daha mantıklı çocuk bu ani hareket edip düşe bilir.
MuhammedAmine ipegiminannesi bende var 200 liraya almıştım gri bulutlu tutma yer olandan olan benimki ama ben 2. Çocuğa kullanırım fln diye yıkadım çantasına koyup kaldırdım satsammı bilemedim 🤔
Busu48 ipegiminannesi Sanırım bahsettiğiniz model bende var. Oğlum 7 aylık oldu kullanmıyorum. Yanları da duruyo güzelce poşette bekliyorlar isterseniz satabilirim. Fiyat ne düşünüyorsunuz?
ipegiminannesi Busu48 çok pahalı düşünmüyorum açıkçası 120 tl kendisi benim o kadar butcdm yok malesef
Kucukkalbim 01ikizlerim04 Kargo ücretiyle ilgili bilgim yok.Benimkisi sevi bebenin kiraz çekirdekli olanından canım fiyatını uygun yazdım arkadaşın ihtiyacı var diye saklamapoşetine kadar vercem
Kucukkalbim 01ikizlerim04 Kargo ücretiyle ilgili bilgim yok.Benimkisi sevi bebenin kiraz çekirdekli olanından canım fiyatını uygun yazdım arkadaşın ihtiyacı var diye saklamapoşetine kadar vercem