ikikoalaanasi Kızlar şu baş ağrısına kesin geçirir diyeceğiniz bi öneriniz var mııııııııı? Emziriyorum parol kullanıyorum ama fayda etmiyor onun yerinde Allah’a dua etsem daha çabuk iyileşirim. Sıkıldım artık sık sık ağırmasından 🙄
Zatilokumum ikikoalaanasi benimde öyleydi canım sezeryanla mi doğum ettin?başına pecete koy üstüne karabiber ve kolonya dök biraz bekle yakar ama iyi geliyor bende migren var ondan kötü oluyor
lalbg ikikoalaanasi sade türk kahvesi, enseye buz koyma, burun deliklerine ve başın her iki yanına okaliptüs yağı sürme☺️
ikikoalaanasi Hep_mi_uykusuz deneyeyim bunu teşekkür ediyorum Zatilokumum hiç bilmiyorum sabahtan tutuyor ince bir ağrı sonra git gide artıyor üstüne birde mide bulantısı ekleniyor. Ayda iki üç kez tutar mutlaka 🙄
ikikoalaanasi lalbg deneyeyim şimdi bunalrı. Peki bu yağ geçiriyor mu? Alabilirim bulunması için. İşe yarıyor mu?
ebz09 ikikoalaanasi gorkem karmanda gormustum alnina sürüyor cok rahatlatiyor diyordu Covid olmus başı agriyormus ekstra migrenide olan biri olduğundan etkilidir heralde
lalbg ikikoalaanasi benim migrenim var ayda en az 2 kez tutar. Bende işe yarıyo o olmazsa nane yağı sürüyorum ama çok az. Çok minik parmağınıza dokundurun sonra burun deliklerine ve başın her iki yanına sürün☺️
Sevimliayicik ikikoalaanasi sinüzit de baş ağrısı yapabiliyor benim eşimde de var. Bol su ve ışıklı şeylere çok bakmayın televiyozyon telefon gibi onlarda tetikleyebiliyor
Seksi__hatun ikikoalaanasi canım suyin içine sirke koyup burnuna çekip humkurur isen rahatlayacaksin benimde çok ağrım oluyor bunu yapıyorum. Bir syim kalmıyor belli sure sonra.
Kagansmother ikikoalaanasi Dua etmek istiyorsanız bi tqrif vereyim size 😄esimin ananesi elini başıma koyup huvallhullezi süresini okumuştu düğün günümde inanılmaz baş ağrısı yaşamıştım ve inançla mi alakalı bilmiyorum tamamen kesti yada kadinin nefesi kuvvetliydi bilemedim ama ara ara yapti başladığında hep geçirdi 🤗 hurafe diyecekler parola devam etsin inanan yapsın ben inanıyorum valla tecrübeyle sabit gecti gitti bence bi dene 😀
Dilaylaa Migrenin var benimde var başka bişey içsende yapsana geçmiyor çözüm karanlık odada ölü takldiidi yapmak çok geçmiş olsun 😅