Canss3535 Merhaba bisey sormak istiyorum merak ediyorum blw için dis çıkmış olmasına gerek var mı 6 5 günlük dis yok ama verem mi eline diyorum sonra korkuyorm
Aklimdasin Canss3535 tadıma 5. Ay başlamıştım 2. Haftasında blw ile devam ettim alıstı. Ters bi durum olursa refleks olarak öğürüyor zaten
Kavruk_leblebi Canss3535 6 ayı doldurunca blw olarak başladım 9 aylık şuan, ozamanda parmak boyunda eline veriyordum şimdide kendi yiyor
Canss3535 Kavruk_leblebi benim yeni 6 aylik oldu canım çatalla ezip verdim havuç patates kabak daha da devam edicem iste
Canss3535 birmelekannesiiio tamamdır bende yarın öyle yapaym biz şimdi 6 aylik olduk ya patates havuç kabak verdim yarın bal kabağı vereyim , bugün çok az yumurta sarısı verdim başka neler verebilirm
Yedaarven Canss3535 Dişi olmasına gerek yok, 180 günü doldurmuş olması ve dik oturabiliyor olması yeterli 😊
birmelekannesiiio Canss3535 şuan onlar yeterli canım 3 gün kuralı uyguladıysan sebzeyi çorba yapıp verebilirsin artık
attbianne Canss3535 doktorlar blw için dış olmasına gerek yok damakla ezer diyor haşlanmış parmak büyüklüğünde sebze verebilirsiniz blw de biraz bebegin isteği önemli oğlum sevmezdi kendim yedirdim blw yapmadım kızım seviyor ona blw yaptırıyorum
Kavruk_leblebi Canss3535 ama lütfen acil durumda soluk borusuna kaçtığında ne yapmalısınız mutlaka öğrenin inş ihtiyacınız olmaz ama bilmenize fayda var