15ocak2021 Kizlar kardeşim şehir dışında okuyor ona yiyecek gonderebilirmiyim acaba havalarda soğuk hemen bozulmaz PTT kargo var en yakın olarak bana gönderen varmı aranızda kurabiye börek yaprak sarması falan göndersem ?
attbianne 15ocak2021 bende gönderiyodum eşime ama kuru gıdalardan gönderiyodum yaprak sarması filan bozulabilir
Minnakelifim03 15ocak2021 yaprak sarmasını pişirmeden sarıp gönder. Biz ablama ilibada dolması sarıp gönderdik hiç bisey olmadı o kargo gelince tencereye dizip pişirmis. Ama kardeşiniz okuyormuş orda pisiremeyebilir şoklayip buzlu bi şekilde gonder desem illaki buzu çözülür bende bilemedim
tineanigra 15ocak2021 sarmayı çok yapmayın gecikme yaşanırsa ya da anında tüketmezse çok çabuk bozuluyor ben bekarken annemler hep gönderirdi sarmalarda sıkıntı yaşadığım oldu
Leylaa_ 15ocak2021 Her şehirde varmi bilmiyorum ama bizim buranın dondurması meşhur olduğu icin pastanelerde kuru buz oluyor şoklatiyoruz 24 48 saat bi şey olmuyor buzla gidiyor . Başka gıdalar içinde yapıyoruz içli köfte sarma sucuk gibi. Ama her yerde varmi bilmiyorum sorun isterseniz yada buz aküsü alın onunla gönderin