birmelekannesiiio Güzel anneler nasılsınız 😍 yarın misafirim geliyor etimek tatlısı börek ve şehriye salatası yapcam ama yoğurtlu ne yapsam diye düşünüyorum bulamıyorum resmen şuan 🤦🏻♀️ Bildiğiniz menümün yanına yakışacak yoğurtlu tarifi verir misiniz rica etsem 🥰
Pikapikapikacuuu birmelekannesiiio çay menüsü anladığım kadarıyla. Yoğurtlu patates salatası yapabilirsin borcamda nefis yemek tariflerinde var şekli falan da çok şık oluyor.
Balyanak_annesi birmelekannesiiio bende ilk kez yaptım soydum direk rendeledim limon sıktım kararmamasi icin icine 1 yanede ekşi yeşil elma rendeledim sarımsaklı yogurta karıştırdım uzerine tereyağında ceviz kavurup koyabilirsin yada sade ceviz
birmelekannesiiio S73 aklıma geldi garnitürümde var aslında ama şehriye salatasının yanına olur mu ki Raziyenu44
Balyanak_annesi birmelekannesiiio salatan var aslinda neden yogurtlu bisey düşünüyorsun onun yerine kurabiye yapabilirsin sanki
EdaElam birmelekannesiiio havuc tarator yapar gıbı havucu rendele kavur sogusun brokolıelrı hasla dogudun habuc brokolı yogurt mayanex tuz mısır sarımsak karıstır tarator yapar gubı goz kararı uzerınede tereyagda kırmuzı bıber efsane oluyo😍