Skrsln Kızlar bebeğiniz kaç aylık, ten tene teması günlük yapıyor musunuz ve ne kadar yapabiliyorsunuz 😊
Janss Skrsln 13 aylık bebeğim . Bazen dans ederken bazen de duşta temastayız . Büyüdükce zorlaşıyor durdurabilmek 😌
Skrsln Tuba ben de ne zamana kadar yapılmalı ve sıklığı ne olmalı diye merak ediyorum açıkçası 😊 doktorum sık sık yap dedi bebiş de öylece uyuyakalıyor daha sonra giydiremiyorum da zor 🙈
Skrsln SevdaNurumm ben de ama sürekli üzerini çıkarmak ve giydirmek ona eziyet oluyor gibime geliyor 🙈 ve uyuyunca üzerini giydirmek rahatını bozuyor 😊
SerpilG Skrsln biz hiç yapmadık bilgimde yoktu. Yalnızda değildim evde zaten fırsatım olmadı. Meme reddi yaşıyorum yapmayı düşünüyorum inşllh işe yarar
SerpilG Skrsln biz hiç yapmadık bilgimde yoktu. Yalnızda değildim evde zaten fırsatım olmadı. Meme reddi yaşıyorum yapmayı düşünüyorum inşllh işe yarar
Skrsln SerpilG canım yapabildiğin kadar yap anne bebek bağlanmasını artırıyor. Kanguru bakımı diye geçiyor. Doktorum emzirmesen bile yap dedi 😊
Skrsln Tuba 3 aylık canım 😊 doktoru emzirmek yeterli değil mama ile bile büyür bu çocuk bir şekilde ama mutlaka kanguru bakımı yapmalısın dedi 😊 sıklığını bu kontrolde sorcam 😊
Tuba Skrsln anladım canım bence ama artık büyümüş gerekli değil her gün ten temasına, yinede doktora sor tabi☺️