smyye97 Kızlar 5 ay 13 günlük kızım var Nisan’ın ilk haftası yavaş yavaş ek gıdaya geçmeyi düşünüyorum. İlk olarak yoğurttan başlayacağım. Siz ilk olarak ne verdiniz bebişlerinize? Ek gıdaya geçtikten sonra da su vermeye başlıyor muyuz?
Neslihan-55 smyye97 bende yoğurtla başlamıştım 5 buçuk aylık tam olmamıştı doktor yavaş yavaş tadımlara başla demişti 3 gün aynı şeyi vererek başladım azdan çoğa doğru daha sonra sebzelere geçtim havuç patates kabak falan daha sonra meyveler muz elma portakalı 7.aya kadar önermiyorlar pek ben suyunu sıkıp tadım yaptırmıştım tadımlar bitince çorbaya geçtim ama şöyle corbaya 6 buçuk ayi bitti öyle geçtim su verdim ama zorlamadim kaynamış ılımış su verdim bazen içti bazen tükürdü ama zorlamadim şimdi yavaş yavaş kendi içiyor az çok bişey
Sevimliayicik smyye97 Yoğurtla başladık ilk olarak sonra patates havuç ilerledik bir çay kasigida zeytinyağı ekledim kabız olmasın diye en son da meyveleri tattik sonrada karışımlara başladım tadimlar bitince
3MelekAnnesi3 smyye97 ben 2 oglumda da havuc la basladım yogurt alerji yaparsa diye en son yogurt verdim
aliasafinannesiiiiiii Benim bebeğimde 5 ay 11 günlük şuan bende yavaştan tadım yapmaya başladım bebekler için kullanılan irmik,yulaf unu falan marketlerde var mı acaba yoksa internetten mi sipariş vermek lazim
Zk-mommy 3MelekAnnesi3 banada doktor dün süt ürünleri ve yumurtayı daha geç ver önce meyve sebzelerden başla dedi
3MelekAnnesi3 Zk-mommy evet bende öyle yaptım suan 7 aylık 1 haftadır yumurta 2 haftadır yogurt yiyor sukur sorun olmadı ama riske atmak istemedim geç basladım smdi ye kadar sebze meyve corba suları yedik