Arendenizinannesi Merhaba arkadaslar bu aylarda bebeklerinizle ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz? Bebeğiniz neler yapıyor? Ne gibi gelişimler gösterdi bu aylarda? Oğlum 6 ay 18 günlük henüz emeklemıyor. Acıkcası bu dönemde bebekler neler yapıyor merak ediyorum
Gokceyasinmiran Arendenizinannesi Arendenizinannesi merhaba benim oğlum da 6 ay 19 günlük ☺️ Bizimki de tembel dönmüyor yüzüstü bırakmamı istemediği için böyle oldu sırt kasları henüz gelişmiş değil o sebepten emekleme dönme vs yapamıyorlar ama ben aktivite olarak eğitici kartları her gün mutlaka gösteririm onun dışında hikaye okumaya çalışıyorum onda da çok sıkılır 😀 bi kaç tane sevdiği çıngıraklı oyuncağı var onlarla oynuyor masaj egzersiz derken günü böyle kapatıyoruz az mı evet az ama şu an sadece ek gıda tadımlarına ve dönmesine odaklıyım
bullshit benimki 7 aylık dönmüyor bile 😂 bir kaç dakika desteksiz oturuyor onun dısında yüzüstü yatmayı sevmiyor yürüteçte vakit geçiriyoruz
Arendenizinannesi bullshit oğlum dönüyor ama emeklemıyor. Yürümek istiyor adım atıyor ama emekleme adına bısey yok 😂😂
bullshit biraz yerde vakit geçirin ben altına yorgan serdim yere atıyorum orda oynatıyorum yüzüstü yatırıp önüne oyuncak koyuyorum alması için ayaklarından destekliyorum emeklesin diye
Arendenizinannesi Gokceyasinmiran benım oğlum dönüyor ama emeklemıyor 😂 doktoru emeklemeden yürür dedi ama bakalım ne olacak. Bende kitap okuyorum renklı bantları mama sandalyesine yapıstırıp cıkarmasını beklıyorum. Kartlarla oynuyoruz. Sürekli konusuyorum. Oyuncaklarla oynuyoruz oyle bızde de
Gokceyasinmiran Arendenizinannesi ek gıda serüveniniz nasıl geçiyor :) hala yardımlarda mısınız günde kaç öğün veriyorsunuz ?