Sevgincee Bebeğime kendim bebe bisküvisi yaptım elmali onu neyle yedirebilirim bi tavsinyeniz var mı bazi sitede sütle eziyorlar yarın 8 aylık olcak süt vermelimiyim sizler iciyormusunuz sut eğer içiyorsanız hangi marka sut iciriyorsunuz
Ayazinannesiseyda Sevgincee yulaf situ yapabilirsin kendin evde ben keçi sütü vediyordum sekiz aylıkken alerji vs yapmadı ama çok maliyetli ve her yerde bulamadım. Süt vermeti bıraktım ama şu an yulaf sütü yapmaya karar verdim çok sağlıklı hem de
Badiskom Sevgincee 1 yaştan önce inek sütü vermeyin lütfen. Kendi sütünüz olabilir formül süt olabilir su/peynir altı suyu olabilir
Sevgincee Ayazinannesiseyda evet malesef keçi sütü oyle bulmak biraz zor oluyor yulaf sütunu nasıl yapıyorsun bebe bisküvisi ile karıştırıp verilebilir mi
Sevgincee Ayazinannesiseyda benim bebeğimin sut urunlrine alarjisi var heralde yüzünde kizariklar oluşuyor temre gibi travacort kullanıyorum geçiyor gibi oluyo bırakıyorum tekrar oluyor çok da kullanmak istemiyorum o ilaci süt ürünlerini bıraktım hiç bır şey yediremiyorum ne yapacağımı şaştım artik
Sevgincee Ayazinannesiseyda bugün ilk defa yaptım daha fırında pisiyor tadına bakayım eger guzel olmuşsa vereyim tarifini😀
Ayazinannesiseyda Sevgincee ben daha yapmadım bugün kısmet olursa youtubeden video var bakacağım öyle yapacağım hem ucuz hem çok sağlıklı bakıp yapabilirsiniz tabii verebilirsiniz neden olmasın
Ayazinannesiseyda Sevgincee alerjisi varsa neden süt vermeye çalışıyorsunuz yulaf sütü en dogs en sağlıklı olan verecekseniz bunu verin bence keçi ve inek vermeyin benimkinin yok ben bahadır inek keçi denedim ama içime sinmiyor bıraktım o yüzden
Sevgincee Ayazinannesiseyda süt ürünleri olduğunu da bilmiyoruz ki deniyerek gidiyoruz YouTube de sütle ezmisler de o yüzden merak ettim alarjisi olup da kullandığı bır marka var mı verebileceğimiz diye o yüzden sordum
Ayazinannesiseyda Sevgincee daha küçük diğer sütleri vrmreyin bence badem ve yulaf sütü öneriyorlar. Ben verdim ama kutuyu bitirdikten sonra içime sinmedi