Oglumunannesiyim Verilir mi acaba 6.ay bitiyor kabız günde kaç kere kaç ml verilir başka neler veriyor sunuz bebeğinize bilgilendirir misiniz
Bayanzenginn Onun yerine günde 2 öay kaşığı zeytinyağı verebilirsin kabızın önüne geçebilirsiniz ben öyle yapıyorum hiç sorun yaşamadım
Oglumunannesiyim Bayanzenginn tamam öneriniz için teşekkürler bı ara veriyordum vermiyorum artk fayda etmedi diye bidaha basliyim insllh yumuşatır içini 😇🌸
Bayanzenginn Oglumunannesiyim sabah akşam denerseniz düzenli bir şekilde eminimki faydasını görürsünüz veya kabızsa brokoli tadımı yapabilirsiniz çorba şeklidinde çok gğzel bağırsak çalıştırıyor çünkü
Oglumunannesiyim Yamanmoms 4 aylıkken den beri böyle ilaç kullandık fayda etmiyor arada fitil veriyom onla bile çok zor yapiyo 4 aylık Ken de sadece anne sütü alıyor du
Ceren55 Oglumunannesiyim ay bizde öyleyiz 4 aylık anne sütü alıyor nasıl açtınız kabızlığı zeytinyağ veriyoruz günde 3 defa yine yok fitille anca yapıyor onuda yapmak istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım