Minisinannesiii Kızlar ciğer as eriyorum doğrasam yesem bisey olurmu eşim ben doğrarım diyo ama temiz yapamaz gibime geliyo başkasının yaptığı ciğeri yiyemiyorum canimda çok çekiyo 😖
Yoruldum Minisinannesiii Ciğerin içerisinde yoğun miktarda A vitamini bulunur ilk 3 aydan sonda tüketilememedi önerilir . A vitamini fazla alınışı doğumsal kusurlara sebep olabilir. Google yazdığınızda bu çıkar , benim kadın doğum doktorum da aynısını söylemişti yemedim .
scooby-doo Minisinannesiii hamilelere sakatat yasak içerisinde yüksek miktarda a vitamini var ciğer yiyemezler.
Mimozacicegim Minisinannesiii Doğra bişey olmaz Allahın izniyle 2 hamileliğimde doğradım da yedim de. Biz adanalılar ciğeri sabah kahvaltıda yiyoruz pazar günleri. 😁 Leke konusunda bir sorun olmadı hamileliklerimde. Mesela annem abime hamileyken şalgam aşermiş abim doğduğunda bacağı komple şalgam lekesiydi. Ona rağmen doğradım tabi ciğeri de
Minisinannesiii Kadifemsii annem bana hamileyken gül koklamış dudağımın üstünde gül lekesi var korkuyorm o yüzden 😔
Minkpndam Böyle şeylere inanmayın lütfen hurafe. kızıma hamileyken ciğerde yaptım yedim çilekte yedim elimi yıkamadım çilekten sonra her yerimede değdi 🙄 hiç bir lekeside yok. Doğum lekesinin ciğerle alakası olamaz
Kadifemsii Minisinannesiii tamamen tesadüftür . Böyle şeyler bebekte lekeye sebep olmaz . Zira hepimiz lekeli doğardık diye düşünüyorum sonuçta ne kadar dikkat edebiliriz ki .
Minisinannesiii Yoruldum ben oğlumda yedim baya ama o zaman annem yapiyodu tek onun yaptığıni ve kendi yaptığımı yiyebiliyorm Allaha şükür sorun olmadı tavuk ciğeri zaten
Mimozacicegim Yoruldum 2 çocuğumda da doğurana kadar yedim bir Adanalı olarak😁çok şükür bir sorun olmadı. Bence doktorun dediği şey, ne kadar yediğinle alakalı birde vücudun A vitaminini ne kadar aldığıyla
Yoruldum Mimozacicegim Sevindim bir sorun olmamasına , zaten Ciğer A vitamini çok yüksek bir besindir azı çoğu kişinin iştahına bağlı ama az miktarda da yüksek A vitamini içeriyor
Mimozacicegim Yoruldum Bilgilenmiş oldum sayenizde teşekkür ederim. Ciğeri doktorumuz kansızım diye sık tüketmemi önermişti hamileyken ama A vitamininden hiç bahsetmemişti. Bu bilgi aklımda olsun😊
asgg_smy14 Minisinannesiii ben de 4 aylık hamileyken canım çok istedi kayınvelidem pişirdi yedim herhangi bişi olmadı kendim de et vs çok pişirdim eğer leke vs kalır diye güvenemiyorsan eşin yapsın senin yanında
Yamanmoms Minisinannesiii benim esim dogulu hamileyken haftanin 3 gunu ciger pisirdim, kurbanda iskembe temizledim oglum dogdu pamuk gibi bir yerinde leke yok inanmayin oyle seylere sacmalik