Minnieme_ kilo diyet listeleriyle verilmiyo valla yemiceksiniz. Vaktiniz varsa yarim saat kardiyo yapicaksiniz yoksa kalori aliminizi kademeli dusurceksiniz. Sut icin sadece su ve protein baska bi seye ihtiyac yok. Gunluk 3000 kalori aliyosaniz once 2500 sonra 2000 sonra 1500 gibi dusurerek ilerleyebilirsiniz. Bunu yapmanin en kolay yolu if diyeti. Ben 2 ayda 10 kg verdim. Su an 53um hala da gidiyor her sabah 200 300 ge eksik cikiyorum tartida 50de birakip skilasmak icin spora baslicam. Su an gunluk 1500 kalori tuketiyorum. 3 ltre su. 2 ogun tuketiyorum bi kahvaltim var bi de aksam yemegim. Oyle ara ogunle surekli atistirayimla da kilo verilmiyor alesef. Aksam 5ten sonra yemek yemiyorum. Hayatimda seker abur cubur hazir gida yok. Salata izgara et kofte tavuk balik, kaliteli karbonhidratlar yani nohut gibi tam tahil gibi… cok tatli istersem bal pekmez kuru meyve bitter ciko. Kizim 1 yasinda ek gida aldigi icin ben kendimi kisitlayarak bu diyeti yapabiliyorm ama sizin bebis kucuk bi de her bunye farkli bana etki etmez size eder sutunuz azalabilir yani belli olmaz.