watermelonlove Kızlar bayramlıklar hazır mı? Ne düşünüyorsunuz? İlk bayramımız çok heyecanlıyım ne alsam diye
agacsizkoala watermelonlove ilk iki sene çok hevesle bayramlık aldım, giydirtikten bir saat sonra canım oğlum üstünü başını batırdı ve hevesim kaçtı , bu sene henüz almadım 😁
Kalimbanne watermelonlove hiç bayramlık almadım sevdiğim kıyafetini seçtim giydirdim ☺️ şimdi çok güzel bir bahcivani var çok çok sıcak olmazsa içine tshirtle onu giydiririm.
BuseBlt watermelonlove bizimde ilk bayramımız olacak inşaallah bende hiç bilmiyorum 😄 kızlara çok güzel şeyler var da erkeklere maalesef 🤔
watermelonlove agacsizkoala 2 tane almayı düşünüyorum ve gittiğim yerde yemek yedirmek gerekecek haliyle yazlık aldığım evdeliklerden giydiririm kısa bir üst baş değiştirme olayı olabilir zira ek gıda dönemindeyiz döke saça yiyoruz 🤣
Irmakefe watermelonlove ben aldım kızıma ilk kızım değil üçüncü kızım kızım bu arada 🤣😂heves ettim aldım valla boynerde Buse Terim’in tasarimli elbiseleri var kız çocukları için bı bakın derim kızlar
Mbebeh Irmakefe Benimde 3. Kızım 😍 Ama 13. De olsa fark etmez valla bn çok hevesli bir anneyim üstelik hepsinin nasibi başka 🤗
Deletedmom_109 watermelonlove zaranın bayram kombinleri var. O kadar güzel ki hepsini almak istiyorum 😁
Sogancik watermelonlove Bunu almayı düşünüyordum altına pembis bir gömlek. Şimdi baktım bizim bedenden kalmamış 😥😀 kısmet değilmiş başka alırız artık🤗
Sevgiguveen Sogancik bizde var etek ucu çok kıvrılıyor aklınızda olsun utusu hemen bozulup kıvrılıyor canım .
watermelonlove Duyulurum bende 2 takım almayı düşünüyorum yanımda da yine yazın giysin diye aldıklarından çantaya atmayı planlıyorum çocuklu kadının hali belli olmaz anne bebek çantası oluyor valiz 🤣
watermelonlove Deletedmom_109 kız baktım o ne fiyatlar öyle uçuyor ben yanlış yere mi baktım alt üst bir takım 400 500 e geliyor ayakkabı yok bir elbise 300 küsür 😱
Duyulurum watermelonlove bayrama yakın alırım inşallah 🧡 iki bayram geçirdi ama ikisinde de bir şey almadım evde vardı hiç giydirmediğim kıyafetleri
Deletedmom_58 watermelonlove daha almadım para biriktirmeye çalışıyorum söyle güzel bir elbise almak istiyorum kızıma inşallah ha memlekete gidebilecek miyiz orası muamma😁
watermelonlove Deletedmom_58 İnşallah gidersiniz en güzellerini hak ediyor ponçiklerimiz ❤️ bende almadım ne alsam bakıyorum süslü tüllü bir şey mi alsam sade bir şey mi alsam daha sonra da giyeceği emin değilim ilk bayram olduğu için heyecanlıyım
eceunverkanra watermelonlove Henüz almadım gecen sene de evde gecirmistik bayrami bu sene guzel bir takim almaya cok hevesliyim ama henuz bakma asamasindayim☺️
watermelonlove eceunverkanra Bizim ilk bayram çok heyecanlıyım aynı renk giymek istiyorum ama bulabilirsem 🥰
Deletedmom_109 watermelonlove zaten hepsini beğeniyorum birini anca alıyorum 😁 hepsini almak için arabayı evi satmak lazım 🤷🏻♀️
Duyulurum watermelonlove 😄 evet çocugun hali belli olmuyor bazen bir kıyafeti gün boyu tertemiz giyiyor bazen bir günde bütün dolabı değiştiriyor da yetmiyor 😬😬