avokadosever 7 aylık oğlum son 1 haftadır resmen çıldırdı ne uykusu kaldı ne beslenmesi ek gıdaya geçtik önce yiyordu şimdi tükürüyor eskidi gibi memeyi de emmiyor sürekli huysuz dişleri bayağı şişmiş beyaz ama daha çıkan yok hiç uyumuyor ya
Ecemsu12 avokadosever benım de kızım 7 aylık dislerde bi kabarma yok ama ne meme emmek istiyor ne ek gıda istiyor sürekli kucak ilgi istiyor kendı kendıne hic oynamıyor ne yapacagımı bende sasırmıs durumdayım
Han01 avokadosever 8 aylık oğlum 7. Aydan beri ne doğru düzgün uyuyor ne de mamasını içiyor. Uyanıkken asla içmiyor.Uykudayken verebildiğim kadar mama içiriyorum günde 600-700 ml anca içiyor. İki öğün de ek gıda veriyorum ama hiç iştahlı değil zorla oyunla felan yiyor. Bu arada 4 tane dişimiz var ama bu dişlerin verdiği rahatsızlığın sonu gelmeyecek sanırım😔
avokadosever Han01 ay Allah yardımcımız olsun benimkide öyle istemiyor bir şey ayy bnde diyordum biri çıkarsa rahatlar ne zamana kadar sürecek bu döngü 🤦🏼♀️
Han01 avokadosever bende öyle düşünmüştüm 6. aydan sonra her ay dişi çıktı mahvetti bizi hala da çok kaşıyor yenisi mi gelecek yoksa yememeyi huy mu edindi anlamıyorum 2 ay dır çok zor besliyorum 😔Allah hepimizin yardımcısı olsun🌸
rmysa2106 avokadosever yani öyle diyen insanları sewmem her çocuk farklıdır ama zor dönemleri illa ki olabiliyo 🌹