Alnalprdha Kızlar değerlerine bakıp mi kullanmak gerekiyor yoksa direk başlamak gerekiyor mu acaba tereddütte kaldım 6 aylık olacak bebeğim
2melekannesi__ Alnalprdha kaçıncı ayda başlanıyor acaba kan damlasına benim bebeğim 3aylık olacak kan tahlilinden anladığım kadarıyla kansızlığı var daha doktora gösteremedim
GiybetReis Alnalprdha doktorumuz başlattı değere bakmadan 5.Aylarda. 1 yaş kan tahilinde değerlere bakıldıktan sonra bıraktırmıştı. Sidefer ya da bestrion önermişti bize onları kullandık.
Deletedmom_23 Alnalprdha 4. ayda başlanması gerekiyor. Önceki postta da dediğim gibi amaç eksikliği tamamlamak değil, depoları dolu tutmak🤗1. yaşta değerlere bakılıyor daha sonra sonuca göre devam ediliyor ya da bırakılıyor 🤗
Ballilokumumm Alnalprdha bize sağlıkocağında bile söylemişlerdi 4.ayda kan damlası başlıycaz diye Doktorumuz da direk değerlere bakmadan başlattı zaten, ocean marka önerdi bize onu kullanıyoruz
Efemin_Annesi Alnalprdha vala simdi geldim saglik ocagindan bıraktım dedim kızdı hasta olmamasi icin kullanman gerek diye yaşina kadar kullanicakmisiz