kirmizibalikgolde kızım 6 ay 20 günlük . aksam 8 buçuk 9 da yatar gece 2 3 kere mama veririm. sabah ta 7 de kalkıyor . Sorum şu bu kadar erken uyuyup erken kalkması normal mi ? Yoksa uyku saatini biraz daha ertelemeli miyim bu arada gündüzleri uykusu yok denecek kadar az.
gulay-34 kirmizibalikgolde bence ideal saatlerde uyuyup uyaniyo çoğu pedagogda akşam 8 gibi yatırın diyo sizde erken uyumaya çalışın dinlenmiş olursunuz. 3. Aydan beri benim kızımda aynı düzende 7 de 8 de uyanmış oluyo
PurpleTail kirmizibalikgolde aslında uyku saati gayet iyi. Oğlum 6 ay 21 günlük 19.30 da uyur sabah 7 de uyanır. Oryalama 10-12 saat uyumaları normal☺️
mrymdorkk17 kirmizibalikgolde düzeniniz gayet iyi zaten çocuklar için 7bucugu geçirmeyin diyorlar güne başlasın diye. Bizde akşam 8bucuk 9 civarı uyuyoruz sabah 7gibi uyanıyor ama gece belki 10kere kalkıyor deliksiz uyuduğu 2 saati anca buluyor 😑
kirmizibalikgolde eda_123 puff çok erken ya artık gücüm kalmadı. o uyuyunca uyu 9 da diyorlar öyle olmuyor ki .ben bi anneyim olmuyor 102877391 tane iş var
1kiz1oglan- Erken uyuyormuş, hece uykusu çok uzun sürdüğü için gündüz uyumuyodur, benm kız 11 de yatıp 7 de uyanıyor sabah , 1 saat falan oyalanip geri uyuyor, normal yani
kirmizibalikgolde 1kiz1oglan- 11 de uyuyup 7 de kalkmasıda kötüymüş az daha geç kalsa bari gev yatıyor zaten🤣🤣
Familyboy Akşam çok erken yatıyormuş sabah erkenden kalkması çok normal bence gece uykusunu biraz daha uzatın 21.00-21.30 arası uyutmayı çalışın hemen uyumak istiyor deyip uyutmayın oyalayın o saate kadar öyle öyle alışır
kirmizibalikgolde Familyboy inanın oyalayamiyoruz ortalık kıyamet alanına dönüyor. gözünü kasimaktan kıpkırmızı oluyo kulağını da çekerken koparacak ayağıma koyduğum an uyuyor. ama erken iste
kirmizibalikgolde gulay-34 hece erken yatmasi muhtesem ama ben sabah kalkamiyorum sprun bende . cunku gece erkenden yatamiyorum.is güç beni bekler
Familyboy kirmizibalikgolde gündüz çok az uyuduğu için o yüzden erken yatmak istiyor keşke önce gündüz uykularını düzene soksanız gece uykuları da ona göre ayarlanır ama büyüdükçe o düzenler çok değişiyor inşallah bir an önce bu düzeni bırakır bebeğin yoksa ona da sana da zor ve yorucu olur
kirmizibalikgolde Familyboy kesinlikle.oyle gündüz uyumadığı için artık dayanamıyor . benim.once sanırım.gunduzu düzene sokmam lazım 😔
kirmizibalikgolde mrymdorkk17 kac aylik bebek? bizimki de 2 saatte bir kalkiyordu duzelmeye başladı. şimdi 7 aylik olacagiz . 3 buçuk 4 saatte bir kalkıyor .
Nesrincente kirmizibalikgolde bebekler ıcın 7 cok normal en gec 8de uyanmalı sabah yoksa uykular çöp olur cok guzel bence uyku duzeni ız bozmayın
Familyboy kirmizibalikgolde aynen öyle canım inşallah başarabilirsin gündüzü düzene sokarsan gecede otomatikman düzene giriyor zaten
mrymdorkk17 kirmizibalikgolde 6ayi yeni doldurucaz 😊 inşallah duzelir bizimde bazen bıraktığım gibi bidaha kalkıyor uzun uykusu az umudum önümüzdeki aylarda benimde sabrediyorum😊