TlhErva65 Kızım hasta ateşi düşmüyor iki gecedir ne o ne ben yatmiyoruz o sabaha karşı yatıyor ama ben ateşinden korktuğum için yatamiyorum
Ayselayazege TlhErva65 Ilık dus aldırabilirsiniz üzerini çok ortmeyin 37.5 normal 38.5 dan itibaren korkun diyo doktorlar hemen fitil atmayın çok yüksek bir ateşi yok kızınızın calpol verebilirsiniz ıslak bezi alnına koltuk altına bacak aralarına koyup ateşini indirebilirsiniz çok geçmiş olsun.🙏
NidaLina131020 TlhErva65 evet kizim 4 5 gun atesler icinde yandi annem fitil at demisti ama ben suruplarla idare etmeye calisiyordum en son aldım ve gece yatmadan attim o gece hem ben hem o guzel bir uyku cekmistik tavsiye ederim eger yuksek atesi varsa
Ayselayazege TlhErva65 Rica ederim ne demek düzelir inşallah en kısa zamanda kuzucuk. Sürekli de ılık dus aldirmaniza gerek yok çok yüksek bi ateşi yok çünkü kontrol altında olsun yine ama dediğim gibi üzerini kalın giydirmeyin çok ortmeyin uyurkende kızınız kaç yaşında
AyseYusufZeynep 38 39 40 lar görmüş olarak söylüyorum, panik olmayın, ateş düşürücü verdiniz mi? Soğuk uygulama yapın sık sık çok yükseliyorsa. Ayrıca doktora götürdünüz mü?
Mbebeh TlhErva65 Canım öncelikle geçmiş olsun.. 37 buçuk ateş sayılmaz ki korkma yanii 7 yaşındaki kızımın boğazları enfeksiyon kapmış 28 saat boyunca ateşi 38.3 ten aşağı düşmedi şurup fitil duş soğuk kompres yapa yapa hamdolsun düşürdük antibiyotik daha bugün etkisini gösterdi. Korkma 37 lerdeki ateş için
Kubra0603 TlhErva65 Allah şifa versin kuzuya 😐🤲🏻 İnşallah sabaha bişey kalmamış şekilde uyanır yüksek sayılmaz aslında ama ılık duş aldırın 👍