Cindy_35 Canım anneler hepinize iyi geceler. Şunu fark ettim ki artık eşime zaman ayıramıyorum hep çocukla ilgilenmekten. Kendisi de artık dillendirir oldu. Annemde 1 günlüğüne bebişi getir ben bakayım sizde zaman geçirin biraz dedi. Velhasıl kelam perşembe günü anneme bırakıp güzel mezeli bir sofra hazırlamak istiyorum bana menü önerisi verebilir misiniz ☺️
Sarelinagis Cindy_35 Yemek olarak beyti veya İskender , alinazik ,soslu biftek olabilir Meze olarak Haydari , şakşuka ,babagannus ,Peynirli kırmızı biber , kaşarlı mantar acılı ezme aklıma gelen bunlar var 😊Belki fikir olur sizede
EkiminAnnesi Cindy_35 yemek olarak güzel bir balık sofrası olabilir bol yeşillikle. köz patlıcanlı kırmızı biber salatası, kalamar veya karides olabilir Fava, deniz börülcesi atom vs tatlı olarak fırında helva balık sonrası iyi olur. İçecek alkollü alkolsüz tercih edersiniz durumunuza göre. afiyet olsun 🐟
Mommysharkdoodoodoodoo Canım çeken şeyleri yazayım 😁 fırında patatesli somon. Yanına bol yeşillikli Akdeniz salatası. Tatlı olarak da çekme helva. Alkol kullanıyorsanız beyaz şarap. Menü 2 Ezogelin çorbası İslim kebabı Garnitürlü pirinç pilavı Mor lahananın yoğurtlu mayonezli mezesi var. Üstüne tereyağında ceviz kavurup atıyorsun 🤌 Haydari ya da cacık (Fazla meze sevmiyorum benden bu kadar) Tatlı sütlaç
Cindy_35 Mommysharkdoodoodoodoo teşekkür ederim 🙏 ama sen böyle dedin diye nasıl geçsin boğazımızdan şimdi 🥲
Mommysharkdoodoodoodoo Cindy_35 olsun benim yerime de yiyin 😁 ben yarın yaparım bu menüyü afiyet olsun 💕
inci_inci Patates püre üstü bonfile et yapabilirsiniz Yanına havuçlu pilav Meze olarak humus ve köz patlıcan ikisinden biri olabilir. Tatlı gelmedi aklıma. İnşallah güzel geçer vaktiniz. 🌿