Nehir16busra Hafif taşınabilen memnun kaldığınız bebek arabası var mı uygun fiyatlı orta halli birşey yani. Bazı bebek arabaları cok ağır ne sürülüyor ne taşınıyor insan tek başına bebeği ve arabayı taşıyıp bir yere gidemiyor o yüzden hafif bsey almam lazım
asel16_hurmuz Nehir16busra ben e bebekten hamilton R1 almıştım 5 ay oluyor alalı bundan önce trival sistemim vardı çok pişman oldum trival sistemi bunu alınca gerçekten bebek arabasıyla gezdiğimi anladım ya şiddetle tavsiye ederim asla pişman olmazsınız kendi kapanıyor düğmesini bastığınızda ben bebeğimle bütün bursamı gezdim tek başıma çok rahat 🥰
Valeria Nehir16busra biz bunu kullanıyoruz. Baston gibi hafif olmasa da benzerlerine oranla çok hafif ve katlandığında çok az yer kaplıyor. Tavsiye ederim çok memnunuz; https://ty.gl/czcovsriec
Nehir16busra asel16_hurmuz taşıması da hafif mi kapalı halde bir yerden bir yere taşırken taşıması kolay mı bende var cok ağır satıp onu başka alacam. Düşünün kapalı halde kaldırıp bir yere koyamıyorum