melkhasn Tugcee12 hiç bir zorluğu yoktu ben hamile olduğumu öğrendiğimiz de almıştık yemini verdim test yaptım hamile olduğumu öğrendim sonrasında oğlum 7 aylıktı kuşumuz ilgisizlikten ölmüştü bidaha aldık oda öldü maalesef daha fazlasını yüreğim dayanmadı daha almadık
TheMomm Tugcee12 Bizim var canim temizliğini eşim yapıyor oglum da çok seviyor balonla bile beraber oynuyorlar 🥰
lokumcocugunannesi_2821 Tugcee12 çok zor oluyor bakımı, eşim de istemiyor ama ben kimseye vermeye kıyamıyorum. Bizde kanarya var iki günde bir pisliğini temizlemek zorundayım yoksa koku yapıyor, oğlum 8 aylık oldu bu aralar bakımına fırsat bulabiliyorum çok şükür
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Tugcee12 Çocuğum için sahiplendim. 1,5 senedir bizde galiba. Çok güzel evde olması ama çok pis kokuyor temizliyorum da yine kokuyor evde. Temizlesemde hep tüy. Kızım çok seviyor ama ben pişmanım. 🙈 Tüy uçuşunca bende o da hapşırıyor. Ama uçuşan tüyleri olmazsa hapşırık yok. Kedi baktım yıllarca kuştan daha kolaydı.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Tugcee12 Vermek istiyorum, sevdiği için kıyamıyorum. İkilemde kaldım bende
aysenurbahadir Tugcee12 kuşun kafesini devirdi oğlum yürümeye başlayınca aldık hayvanı duvara yükseğe koyduk. Kafesi aşağı indirince çıldırıyor. Gözü kuştan başka bir şey görmüyor
Bertugnunannesi Tugcee12 çocuk yokken kolaydi ilgileniliyorda ama şimdi çocuk oldu onlarda ilgi bekliyor birazcık zor oluyor birde bizde üç tane hepsinin ayrı kafesleri var ama yine de onlardan vazgecemiyorum çok seviyorum ❤️