18_kuzey Selam anneler:) çalışan bir anneyim yakında işe başlıcam annem bakcak bebeğime ama aşırı derece de memeye düşkün 3 aylık şuan,emzik ne denediysem atıyor,var mı önerisi olan
Efuli6161 18_kuzey sabret ver aürekli uykuya dalarken ver uyku sersemi aldı benim kızı 5aylık geni aldı emziği philips avent emziği
Gozdeyy 18_kuzey ben de takip edeyim. Benim oğlan da 3 aylık. Almıyor bi türlü. Ya diliyle ittiriyor ya da öğürüyor 😏
Tugceyigithann 18_kuzey benim de hiç bir emziği tutmadı bebeğim ne marka denediysem bi denemediğim philips avent kalmıştı en son onu tuttu eğer denemediyseniz bir deneyin derim ben başından beri almadığıma pişman oldum şimdi emziğe alıştı şükür
simgesell Tüm markaları denedim hiç birini tutmadı hep öğürdü 10 aylık emzik emmeden büyüdü resmen alışmasıni isterdim ama olmadı malesef
GizemKivancK Benimki avent ultra air night aldı ama tomme tippe night time’ı daha iyi aldı ucu yuvarlak göğüse benzediği için belki de. Mamasını yedirir yedirmez veriyorum ağzına direkt uykuya geçiyor.
citlembikannesi 18_kuzey bizimki avent 1. Ayından sonra verdim direk tuttu pekmeze batırıp verebilirsiniz benimki su an 2 ay 8 günlük zaman zaman pekmezli veriyorum susmayınca
Ayslbella 18_kuzey geçenlerde bir video görmüştüm şöyleydi: maskenin lastiğini emzoge geçirdi bebenin kulaklarına taktı 😃😃😃😃😃😃😃😃😃 bilmem ki işe yarar mi
Esess 18_kuzey kızıma ne yaptıysam emziğe alıştıramadım 9 buçuk aylıkken misafir çocuğun ağzındaki emziği kaptı emmeye başladı bende çocuğun emziğini almasın diye kullanmadığı emziği verdim eline o gün bugündür emzik kullanıyor. Uyutma konusunda çok sıkıntı çekiyordum ayakta sallayarak dahi uyumuyordu . Şu an ise uyuturken veriyorum emziğini kucağımda uyuyakalıyor çok şükür
Elfnur27 18_kuzey Canim.hic bişey yapmana gerek yok bence Çünkü ben ne varsa her şeyi denedim ama tutmadı Cok şükür 3 ayımız bitti Elini sürekli emmeye çalışıyordu bende bi deneyeyim dedim maşallah kızıma verdiğim gibi emmeye başladı.Artik biraz da olsa yüküm hafiflemiş oldu
imrenb 18_kuzey emzik verirken dşkkat edin olur mu anne sütüyle besleniyor ise emzik meme reddi sebebidir emmeyi bırakabilir bu sebepten emmeyi bırakan pek çok bebek biliyorum dikkat edin