Emelkklce Kızlar dişleri çok kaşınıyor şuanlık diş kaşıma şeyinden almadım uzun bi salatayı 4 e bölüp soğuk olarak verdim bi sıkıntı olurmu ? Baya sert salata damaklarıyla kırabileceği düşünemiyorum yinede sormak istedim
selinn_ Emelkklce ben havuç vermiştim. Soğuk ve sert olması biraz rahatlatıyor diş süreci maalesef zor. Az da olsa rahatliyordu o sekil :)
Bikedibikizannesi Emelkklce diş için taze soğan tavsiye ediliyor ben denemedim hiç. Salatalıkta olur ben veriyordum ama gözünüz üzerinde olsun
Edalikuzusu Emelkklce gözünuz üzerinde olsun .bende veriyordum o ayda bir kere inceltti inceltti kopartti boğazında kalıyordu kendi çıkardı ama korkuttu biraz. Sert soğuk havuç yeşil soğanda varebilirsiniz
incitanesii Emelkklce yanında ol sürekli izle allah korusun yumuşatıp koparabiliyorlar. Onun haricinde sıkıntı olmaz bende 5 buçuk aylıktı havuç vermiştim eline boğazına kadar sokup öğürüyordu manyak kızım 😂
kaganege Emelkklce salatalık verebilirsiniz,taze soğan da dişe cok iyi geliyor. Doğal bir dis kasiyici. Havuç ta verebilirsiniz gözetiminde de olduktan sonra doğal yöntemler bunlar🌸
Nursena0606 Emelkklce çekirdeklerinin boğazında kalması çok yüksek ihtimal. Eğer yoksa orta kısmı çok yumuşak kolayca ısırır. Isırması için dişe ihtiyacı yok.
Gzmkr Ben verdim ama gözüm hep üzerindeydi. Aslında yeşil soğanın beyaz kısmını verseniz daha çok rahatlar
75kinalikuzu Emelkklce E bebekte meyve filesi var onu al içine köy asla bogulmaz hem suyunu içer hem dişlerini kasir yaz ğelitor her meyveyide verirsin rahatlikla